[Pagalba] Kaip naudoti UART ir M2Mpower IDE GR47 modulis

R

reflectarray

Guest
Labas, I'm doing mano projektą naudojant "Sony Ericsson GR47 GSM / GPRS modulis. Pirma, aš norėčiau sužinoti, kaip naudoti UART į GR47, ypač UART 1 ir UART3. Aš parašiau paprastą programą (scenarijų), naudojant M2MpowerIDE kontrolės UART3, bet nieko atsitikti ne visiems. Aš taip pat patikrinti UART3 kaištis (Tx ir Rx), naudojant osciloskopu, bet vėl ocsilloscope neparodė nieko. Aš parašiau patį scenarijų, kaip M2Mpower taikymas vadovas, bet aš vis dar negaliu juo naudotis. M2Mpower IDE, sujungta per UART1 ir aš tikiu, kad mano aparatūros nėra problemų. Jis gali siųsti ir gauti SMS kurių aš padariau, naudojant M2MpowerIDE, bet aš negalėjau stebėti jį naudojant UART3. Bet padeda Būčiau labai dėkingas ... ačiū iš anksto.

Sveiki, turiu GR47, bet ne vystymo lenta. Norėčiau švarus viduje mano modulis, bet aš scenarijų dar dont know kaip tai padaryti. Any help? Aš perskaičiau kai kuriuos paraiškoje pažymi, sonyericson. Aš stengiuosi, kad galėtumėte susisiekti GR47 į uart2 ir UART, 1 max3232 bet nieko neįvyksta. ačiū Jaime

Norėdami atsisiųsti arba išbraukiant scenarijų naudojant M2Mpower IDE, turėtumėte susisiekti GR47 per UART1. už debug 2 UART. Norėdami tai padaryti su M2mpower IDE: Įsitikinkite, kad jūsų GR47 su M2mpower IDE veikia gerai. -Spauskite "sustabdysime įterptųjų Skriptai iš Startup", taip pat "sustabdysime įterptųjų scenarijus"-Ir tada "Ištrinti įterptųjų scenarijus" Tai priklauso nuo to, kur jūs sutaupysite savo scenarijus. GR47 gali sutaupyti iki 2 scenarijus (į plyšį 0 ir laiko tarpsnių 1) tuo pačiu metu, bet jūs turite paleisti tik vieną scenarijų.

Jūs turite de sonyericson plėtros tarybos arba tu padarei savo lentoje?

Ne, aš neturiu dev.board dėl GR47. I don't naudoti visas GR47 funkcijų, todėl aš manau, kad tai nėra būtina ir tai gana brangiau, taip pat. Aš naudoju GR47 dev laive save. Kokios projektą, kurį norite padaryti, naudojant GR47?

Norėčiau padaryti SMS kontrolierius ... nieko ypatingo. Ar galiu pamatyti jūsų schematiškai plėtros diskusijų lentoje? i dont wanna naudoti GR47 scenarijų. Noriu ją kontroliuoti ne komandas. Bet o žinai, kad mano gr buvo, yra savo scenarijų, ir aš noriu jį valyti. [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 1 valandos 1 minutės: [/color] [/size] mano gr buvo iš padėties nustatymo sistema ... jis nuskaito duomenis iš GPS ir išsiųsti ją per GPRS ... jeigu aš galėtų skaityti scenarijų gal ji padės jums ...

Sveiki, aš nusipirkau 3 "Sony Ericsson GR47 GSM / GPRS modulis iš e-bay, bet dabar Aš ieškau foar M2Mpower IDE. Ar kas nors padėti man su šia programine įranga? ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back