Pagalba! HTRC110 & 8051

I

ittefaq11

Guest
Aš naudoju SPI su sąsajos HTRC110 & 8051. Turiu visas KODAI HTRC110. Aš norėjau žinoti, KAIP inicijuoti IR KONTROLĖS HTRC110 ... Jei kas nors turi WRKD WID HTRC110 Den PLZ pateikti tiek PAGALBA man, kaip aš esu nauja šiuos dalykus ..... Aš norėjau žinoti, KAIP SIŲSTI KONTROLĖS komandas HTRC110 .. aš HV VISŲ HTRC110 PANAŠUS HITAG2.H KODAI ... Man reikia kai PAGALBA desperatiškai If U paiimti PAPILDOMAI Den PLZ POST thanx LOT

Į duomenų dheet galite matyti laiką, jūs turite duoti didelio iki mažo impulso DIN Kaisčiai HTRC110, tada įdėti duomenis HTRC serijiniu .... Skaityti fazės kampo ir atlikti skaičiavimus .... [El] sreekanth1184@yahoo.com [/email] Mano paštas ID .... jei siunčiate 8051 kodas galiu paaiškinti jums .... Turiu HTRC kodas Renesas R8C/13 kontrolierius ...

ačiū už atsakymą .. faktiškai šis projektas yra daugiau .. savo 2 metų nw ... Maniau, u klausė apie bibliotekas, nes u reikia .. anyways thanks again

Labas ittefaq11. Ar galite atsiųsti man kodus? Mano elektroninio pašto yra viknes1985@hotmail.com aš pradėjau dirbti su u2270 3 mėnesių plius. Aš negalėjo padaryti manchester dekodavimo su mano pic 16f877a. Ar tai HTRC11001 geriau nei u2270? Ačiū iš anksto

i HV NT naudojami u2270b .. bet manau htrc110 geriau .. ką aš hrd 4m senjorams ...

Sveiki sreekanth1184! Aš naudoju htrc110 su PIC18F4620 ir man kyla tam tikrų sunkumų. Aš pastatė visi antenos grandinė, initializated per CONFIG_PAGES IC skaityti etapas ir apskaičiuojama ėminio ėmimo trukmę. Kai aš siunčiu READ_TAG (111 ir sustabdyti laikrodį ankštinių augalų mišinius), nemanau, gauti visada TAG duomenis. Ar jūs ką nors daugiau? PS: mes galime bendrauti elektroniniu paštu? Mano elektroninio pašto yra carlosviotto@gmail.com

Labas ittefaq11, I'm doing panašaus projekto naudojant HTRC110 ir PIC18F87J10, ir aš susiduria su sunkumais skaityti tag HTRC. Ar galite atsiųsti man savo kodą savo nuorodą? Mano elektroninio pašto yra yiknie@yahoo.com . Ačiū!

Sveiki, aš prisijungti prie diskusijų. I'm pastato RDA sistemos taip Unikalūs ir rašyti Hitag kortelę ir naudoti HTRC110. I've got klausimą apie HTRC110. Mano sistema turi bateriją, kaip elektros energijos tiekimo, todėl noriu pabusti UC (AVR) išorės nutraukti iš HTRC110 manchester perdavimo, kai kortelė (ypatingoji) yra netoli magnetinio lauko. Mano problema yra ta, kad HTRC110 visą laiką siunčia per DOUT PIN kodu duomenų reguliavimu (net kortelė nėra šalia ritė). Tai mano klaida (programinės ir techninės įrangos) arba tai yra normalu tokioje situacijoje? Ačiū iš anksto.

Sveiki visi, Norėčiau rasti žmogų, kuris turi kokių nors su HTRC110 + 8051 ir jo kontrolė programinės įrangos biblioteką patirtį. Man reikia skaityti ID bendro atsakiklis EM4100 ir suderinama su šios bibliotekos padėti, bet aš ne sugebėjo rasti teisingą kelią. Galiu konfigūruoti IC, bet aš negaliu skaityti žymę ... Aš nežinau, kokias funkcijas turėčiau naudoti ... Taigi yra kas nors galėtų man padėti? Thanks a lot ...

Sveiki. Ar galite atsiųsti man kodus? Mano elektroninio pašto yra josep1 (at) tlen.pl Ačiū

Anglų mano kodus? [Quote = Józef18] Sveiki. Ar galite atsiųsti man kodus? Mano elektroninio pašto yra josep1 (ne) tlen.pl Ačiū [/citata]

Aš naudoju SPI su sąsajos HTRC110 & 8051. Turiu visas KODAI HTRC110. Aš norėjau žinoti, KAIP inicijuoti IR KONTROLĖS HTRC110 ... Jei kas nors turi WRKD WID HTRC110 Den PLZ pateikti tiek PAGALBA man, kaip aš esu nauja šiuos dalykus ..... Aš norėjau žinoti, KAIP SIŲSTI KONTROLĖS komandas HTRC110 .. aš HV VISŲ HTRC110 PANAŠUS HITAG2.H KODAI ... Man reikia kai PAGALBA desperatiškai If U paiimti PAPILDOMAI Den PLZ POST thanx LOT
Sveiki, tai kažkas turi montuotojo kodas HTRC110 ir 8052? Mano Francis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back