Pagalba Generatorius skelbimų

S

skyismylimit

Guest
kaip patikrinti, ar mano generatorius turi pakankamai naudos pradėti skelbimų?

Aš dirbu su colpitts generatorius.I couldnt paleisti laikinas modeliavimas kaip jis sako daug įspėjimų, kai i naudoti ATC sudedamosiose ADS.

I used HB analize, bet vadove sako tai pusiausvyrinė imitavimui.Jis prašo manęs, kad bandymas su osctest komponentas.Be to, ji nurodo, kad savybė Impedancja vertę, osctest komponentas gali turėti įtakos rezultatams.Aš nesu įsitikinęs wat vertės naudojimas Z vertės, osctest komponentas.

Ar yra koks nors kitas būdas išbandyti pradėti?Arba bet kurį duomenų ištaisymą už dviejų metodų i bandė?

Please help ..

kas yra tranzistorius ir naudojimą, ir kokia yra dažnis?veiklos

Khouly

Patikrinkite uždara įgyti ir fazės išlaikyti svyravimų sąlygomis.Jei jie yra pakankamai patenkinti, grandinės gegužė vibruoti.

Geriausia sužinoti metodas taikomas nedidelis trumpalaikis modeliavimas pagal privertė paprastas impulso virš linijos kelias.

Aš naudoju naujas prietaisas, kuris yra Soi MESFET.Aš nelinijines modelio įtaisas.dažnis yra 400MHz.

Aš bandžiau laikinas modeliavimas tačiau suteikiant nepagrįstas vertybėmis
K. tuo produkcijos.Yra įspėjimai apie ATC komponentai Imapfreq when I run pereinamųjų imitavimui.

Ar HB analizę tik pusiausvyrinė?

hi draugui
Aš taip pat susiduria pat problema su ADS
Geras sprendimas, o darbo skelbimų
Pasitikrink savo atskirus komponentus, kurie yra taikomi transiant modeliavimas kiekvieno komponento (tarkim MicroStrip linija)
ir stebėti reakciją.
Jei tikimasi tiesiogiai kreiptis gaminti generatorius.
geriausios kloties

Įsitikinkite HB analizė pusiausvyrinė analizė.bet labai veiksmingas generatorius analizė ir fazės triukšmo skaičiavimo

khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back