B
bgpradeep
Guest
Hi All,
Aš pastato DAC išdėstymas ir gavo kai kurių klaidų, o kaip išgauti
trumpojo jungimo.
Be Floorplan pridedamas termometras DECODER turi išėjimo iš
T00 - T062 nors Swatch ARRAY indėlis yra INN00 - INN062 ir viduje SWATCH SWATCH ARRAY kiekviena ląstelė turi INN.
Klaida ji davė buvo:
Short circuit - skirtingi pavadinimai vieną neto:
(1) pavadinimas "INN" ne vieta -----
(2) pavadinimas "INN62" ne vieta ----
(3) Pavadinimas "TB062" ne vieta ----
pavadinimas "INN" buvo paskirtas į tinklą.Čia INN kuri atskirose uosto SWATCH langelis turėtų būti sujungtas su uosto INN62 (SWATCH ARRAY uosto) ir INN62 savo ruožtu prijungti prie TB062 (termometras DECODER produkcija).Aš dar negavau, kaip tai gali
sukurti trumpojo jungimo, nes jos tiesiogiai susiję, ir jokie kiti metalo sluoksnį kerta jį.Jei šie pavadinimai turi būti tame pačiame arba skirtinguose uostuose, jiems bus sujungtos jokio skirtumo.
Can anyone help me to sort this out.
Ačiū
Pradeep
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą
Aš pastato DAC išdėstymas ir gavo kai kurių klaidų, o kaip išgauti
trumpojo jungimo.
Be Floorplan pridedamas termometras DECODER turi išėjimo iš
T00 - T062 nors Swatch ARRAY indėlis yra INN00 - INN062 ir viduje SWATCH SWATCH ARRAY kiekviena ląstelė turi INN.
Klaida ji davė buvo:
Short circuit - skirtingi pavadinimai vieną neto:
(1) pavadinimas "INN" ne vieta -----
(2) pavadinimas "INN62" ne vieta ----
(3) Pavadinimas "TB062" ne vieta ----
pavadinimas "INN" buvo paskirtas į tinklą.Čia INN kuri atskirose uosto SWATCH langelis turėtų būti sujungtas su uosto INN62 (SWATCH ARRAY uosto) ir INN62 savo ruožtu prijungti prie TB062 (termometras DECODER produkcija).Aš dar negavau, kaip tai gali
sukurti trumpojo jungimo, nes jos tiesiogiai susiję, ir jokie kiti metalo sluoksnį kerta jį.Jei šie pavadinimai turi būti tame pačiame arba skirtinguose uostuose, jiems bus sujungtos jokio skirtumo.
Can anyone help me to sort this out.
Ačiū
Pradeep
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą