Pagalba CST MWS Įspėjimas Farfield yra netiksli!

X

Xoan

Guest
Aš imituoti antena. Microstip S formos Planar antenos. Na, įspėjimai NO Trasient Modeliavimas, bet Farfield rodomas šis įspėjimas "Farfield yra netiksli!". Kas yra problema?. Ačiū. MWS CST versija 4,3.

Aš negaliu matyti savo modelį, tačiau 1) Ribinės sąlygos yra per arti 2) Jei naudojate AR filtras tada S11 yra geras, tačiau per daug energijos sistema FF transformacija 3) tolimojo lauko monitorius dydis yra per mažas ir gabalai struktūrą arba uosto. HTH

Sveiki, Kiek mes tarkime pridėti kaip erdvės riba? - Kaip naudoti AR filtras? ir kas fizikinę prasmę ir? -

AR filtras yra iš esmės atsako prognozuoti laiko srityje. Visa tai yra recognisae slopinimo ir atsakymas ir ekstrapoliuoja taip, kad kai atliekamas FFT yra ne laike vietiniam paklaida S parametrus (pulsacijos). Nustojus simulationg su domeno per daug energijos, AR bus gerai, bet arti toli TX bus neteisingas. Jei naudoti atviro pridėti erdvės ribų, ji apskaičiuoja tinkamą atstumą

Atsiprašome, šis AR filtras yra kažkas labai nauja man. Ar yra jokių nuorodų skaityti daugiau apie jį ir kai juo naudotis? Nėra pirmiau pateiktame pavyzdyje, ratilai. Som kodėl naudoti AR filtras tada? Mes turime netikslūs toli srityje rezultatus, AR filtras galėtų išspręsti šią problemą?? Linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back