Pagalba: Can anyone tell me apie WLAN analizatorius Porviders

B

BigDogBear

Guest
Sveiki, visi, Mūsų įmonė nori pirkti kai WLAN analizatoriai išbandyti modulis WLAN, mobiliuoju telefonu, ir aš buvau paskirtas atlikti darbo rinkos sukčiai, iki šiol aš tik rado trijų tipų WLAN tinklo analizatorius: Agilent 4010A, 8860B Anritsu ir litePoint IQFlex , pateikti platesnį comparasion ir atrankos, mums reikia informacijos apie kitų WLAN tinklo analizatoriai, gali bet kuri įstaiga man padėti? Ačiū iš anksto!

Ačiū, pamiršau enphasis, kad mes tiesiog reikia ananlyzers gali atlikti RF matavimai, kad standartus, todėl tų kišeninių arba tie gali tik bandymo protokolas netinka. Rohde-Schwarz, neturi konkrečių WLAN analizatorius, aš sužinojau, kad iš jų pardavimų inžinierius, ir todėl nėra willtek. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 3 minučių: [/color] [/size] Kitas klausimas, WLAN modulis naudojamas mūsų mobiliųjų telefonų yra pagrįstas 802.11b / g, iš Rohde-Schwarz FSP-K90 802.11a / g firmware, ir ji turi būti naudojama su signalų analizatorius, kuris gali būti labai brangus; Willtek tik Delniniai spektro analizatorius. Šiaip ar taip, Ačiū ggg_lp. ir daryti jokių kitų draugų, pasakykite man informacijos? Dėkoju jums visiems!

Ačiū ggg_lp, tačiau ir vėl jie yra ne tai, ko mes ieškome, iš tiesų mes turime taip pat pastebėjo šie dokumentai, jie yra rankoje ir naudoti kaip protokolo analizė / debug. todėl vis dar neatitinka mūsų reikalavimų. Ačiū!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back