Pagalba ~ ~ ~ Assura nėra ~ ~ ~

Z

zhangjavier

Guest
Įdiegiau Assura ir nustatyti aplinkos kintamieji.Bet kai aš Lauch icfb yra įspėjimas, kad įspėjimas: Assura nėra ..

I
don't know why.Manau, kad aplinkos kintamieji yra dešinėje.

Bet clues?

thx.

padaryti nuorodą tools.lnx86 katalogą ir pervardykite jį įrankius, ir suras šį aplanką į ASSURA diegimo kataloge

Galite paleisti assura Laukta naudojant komandą avview.Ši komanda gali padėti jums nustatyti, ar konfigūracijos problemos.

Atsiprašome Aš išugdyti šią temą vėl

Aš naudoju ic5141, assura 3,14, į FC4,
avview galite paleisti terminalą, GUI galima išugdyti, bet negaliu rasti jokių ASSURA meniu virtuozas, kaip galima nustatyti jį?Žinau, kad turi pridėti APKROVOS. SKL failą padaryti kalibruoja darbą, todėl aš galvoju gal man reikia įtraukti APKROVOS *. IL už assura?bet kokį pasiūlymą?ačiū

Btw, aš padariau įrankiai nuorodą, ir nepateikė EKSPORTO ASSURHOME = PATH, net EKSPORTO = ASSURA_HOME = PATH, iš Coz įtraukti SET PATH = (iš viso 4 iš jų).

anyone help?

Jūs turite ASSURAHOME aplinkos kintamąjį.
Įtraukti $ ASSURAHOME / tools / bin $ ASSURAHOME / tools / assura / bin kelio aplinkos kintamąjį.
Kai Assura programinė įranga yra įdiegta kartu su DFII hierarchijos, kad Assura programinės įrangos kelias vertės turėtų būti įrašyta po kelias į DFII įrankiai ir komunalinės paslaugos.Pavyzdžiui, cshell,

nustatyti kelio = (. / cadence/ic446/tools/bin / cadence/ic446/tools/dfII/bin / cadence/assura30/tools/bin / cadence/assura30/tools/assura/bin $ kelias)

thanks for your reply, I just figured it out, faktiškai aš įdiegimo visose, ką pasakė, dar ne pereiti.bet kai aš patikrinti avview.log, jis pasakė: aš
didnt turėti kartus pavadino LAYOUT mano ...tools / dfii / .... / meniu, todėl pastatė viena ranka, jis dirbo!

Aš ieškojau visose forumo ir google apie šią problemą,
bet paprašė, tačiau jokio atsakymo, dabar manau, kad tai yra vienintelis teisingas atsakymas į šį problemoms.dont know why 3,14 papratimas statyti aplanko mane.

BTW, tu Tsing Hua universitete?nice to know you.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back