Pagalba ARM7 core

K

krunal_299

Guest
Šiltas Hi to žmonės čia!
Esu expeimenting su ARM7TDMI CORE pirmą kartą.
Aš naudoju: IAR Workbench (EVAL), wiggler (VVKT) derinimo priemonė, at91sam7s64.
Taigi, kas čia turinčių patirties su tos pačios konfigūracijos norėčiau duoti man, kaip aš galiu įtraukti wiggler su IAR idėja?
Kiek supratau formos dokumentus turėjau išgyveno, IAR pastatė tvarkyklės Macraigor wiggler openocd.
Taigi vienintelis dalykas, man reikia naudoti wiggler, yra tik plug wiggler's JTAG uosto į tikslą rinkinys, ir pasirinkite tai, kaip derinimo priemonė projekto variantas meniu IAR langą Macraigor.

Am I right šio suvokimo ar man reikia ką nors daugiau specifiniai wiggler integracijos?

Taip pat norėčiau žinoti po to kaip gali i programa, kaip aš galiu nukreipti Flash negalėjo turėti aiškią idėją IAR dokumentus.

Thanks in advance!
daug regards!

Labas,

Manau, kad easyer jums sukurti HEX failas su IAR įranga ir tada naudoti H-JTAG (www.hjtag.com) parsisiųsti kodą į kurį wiggler Micro.
Tikiuosi, kad tai padės.
Iki

D.

Labas!
Ačiū už tokį greitą atsakymą.
Jūs esate teisus, bet ką apie debug?
Ar H-JTAG būti naudojamas su wiggler parallel port aparatūros?
Leiskite man pereiti per nuorodą, U.
Manau, kad turite patirties su ARM7TDMI, bet pasiūlymas pradėti (pagrindiniai veiksmų ir atsargumo) bus heartly appriciated.
Aš dirbau su AVR serijos praeityje.Labai ačiū dar kartą!
Daugelis regards!

Galiausiai aš turiu H-JTAG šaltinį.
Ir atsakymų, kaip naudoti H-JTAG.
Thanx!

Labas,

deja mikrovaldiklį naujokai per.
I'm using Keil kompiliatorių (nemokama versija) ir aš nusipirkau ulink klonas (nebrangu), kurie dirba su Keil.
Aš naudoju NXP ARM7 (LPC2xxx serija).
Iki

Dan

Gerai buddy!
Jokių problemų, mes abu biginner.
todėl mes dalintis patirtimi čia.
Bye ......

Hi again!
Turiu H-JTAG su wiggler klonas aparatūros, kurią aš mėginu bendrauti su At91sam7s64.

Tačiau O-JTAG serveris negali daryti.

Įdiegus H-JTAG setup.i esu tik veikia J-tag serverį savo piktogramą Tada spauskite''nustatyti tikslinę'', bet ne iš tikslinių prietaisas atsakyti.Uosto testas yra ok.

Ar kas nors yra bandę tą patį?Jei taip pls apšviesti mane, kad galėčiau tęsti toliau.
Thanks & Regards!

Hi guys,
Nenoriu būti žalingos čia ir jei jūs perkate klonai jūs tiesiog dirbti per šiukšlinę.Keil puikiai iš su nekilnojamojo ulink arba ULINK2 langelį o SAM7 su IAR geriausiai veikia naudojant SAM-ICE, kuri yra skirta Atmel J-Link iš Segger.
Abi kaina $ keletą eurų arba daugiau, bet didžiulis privalumas yra tai, jie dirba!
Bob

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back