Pagalba apie neatitikimo cascode dabartinės veidrodis?

A

Allin

Guest
Sveiki, visi, aš susitiko apie neatitikimo cascode veidrodis, PVO cascode (3mA) ir NMOS cascode (3mA) iš tos pačios šališkumo problema, bet testas rodo, kad neatitikimas yra beveik 15%! PVO yra didesnis daug . Ar kas nors susitikti su šiuo reiškiniu? jis daro man proto! kokių pasiūlymų ar idėją? Thanks a lot.

Kaip jūsų overdrives kai lyginant NMOS ir PVO? Ar jie tą patį?

PVO beveik 300mV, o NMOS yra beveik 200mV. [Quote = jgk2004] Kaip yra jūsų overdrives NMOS ir PVO lyginant? Ar jie tą patį? [/Quote]

Jei aš jums norėčiau padaryti tą patį. Norite padaryti, N ir P yra vienodai stiprios ir todėl, kai pridedamas prie didelės varžos nebus paveržti kitas .... Sakyčiau, jei prijungsite ką turite dabar iki didelės varžos mazgas geležinkelių aukštos arba kompensuoti aukštą .... kuri yra blogai!

Atsitiktiniai neatitikimo gali būti blogiau, bet jūs turėtumėte lyginti ją sistemingai neatitikimus trumpas kanalų ir operacinės taško poveikis (pavyzdžiui, bandomasis w / Vds = VGS vs Vds = VDD vergas) duotų. Be to, jūs norėtumėte stumti šlichto sumažinti atsitiktinių neatitikimas.

Thanks very much, Vds skirtumai yra maži, aš turiu patikrinti jį. visą kampe prieš modeliavimo ir ekstrahuojamas modeliavimas rodo, neatitikimas yra labai nedidelis. Aš patikrinti išdėstymą, kapitonas tranzistorius ir vergas turi tam tikrą atstumą, tai pagrindinė priežastis, dėl neatitikimo? srovė yra didelis neatitikimas gali padidinti dabartinę? tarkime, kad dabartinės veidrodis 100uA: 101uA, mes skalę iki 10 kartų, ji bus 1000u: 1010u, įtariu. [Quote = dick_freebird] atsitiktinis nesutapimas gali būti blogiau, tačiau turėtumėte lyginti ją sistemingai neatitikimus trumpas kanalų ir operacinės taško poveikis (pavyzdžiui, bandomasis w / Vds = VGS vs Vds = VDD vergas) gaminti. Be to, jūs norėtumėte stumti šlichto sumažinti atsitiktinių neatitikimas. [/Quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back