Pagalba akliesiems plaukikas

W

williams62

Guest
Mano trylika metų anūkę, Rachelė buvo atsižvelgdamas plaukimo pamokos kelerius metus, nes ji netyčia vaikščioti į baseiną Tenerifėje ir beveik paskendo.Aš žiūrėdavau vienas iš jos pamokų kitų naktį ir buvo nusiminusi norėdami pamatyti sunku ji buvo atsižvelgdamas pabandyti plaukti tiesia linija.Ji buvo Zig zagging visur ir turintys instruktorius šaukė jai iš baseino neatrodė idealiai pas mane.

Mano interneto tyrimai tik atsirado du naudingus vienetų darbą dėl šios problemos.

Pirma, AdapTapTactile navigacijos sistemos aklųjų Swimmers parengtas Notre Dame universiteto, kuris yra idealus, kai plaukikas galėtų turėti Lane sau, o iš abiejų pusių lynai.Rachel niekada negalės naudotis tokia prabanga visuomenės baseinas JK.Mano žmona ir aš priklausau privatus klubas ir net ten turime dalintis su kitais Lane.

Antra, Tarpšakiniai Projektai programa (iPro) at Illinois Institute of Technology, Section: Fall 2.008-310, pavadinimas: pagalbinės priemonės aklųjų Swimmers ir kiti vykdyti veiklą.Cituoju iš savo interneto svetainėje "Dabartinė infraraudonųjų ir Sonar prietaisai pastatytas ND, IIT ir Rose Hulman į pagalbą akliesiems plaukikų rasti sau baseinas, o iš dalies veikia, ne filtruoti visus triukšmo ir signalo slopinimas sukelia vandens ir plaukikai, naudojant įvairių smūgių ".Aš vertinu savo troškimus ir labai tikiuosi, kad jie ilgainiui išspręsti šias technines problemas.

Todėl aš parašiau, kad šis forumas taip paklausti, ar yra kas nors ten, kad gali sukurti paprastą sistemą, kuri leistų pagalbininkas susisiekti plaukikas.Pavyzdžiu galėtų būti vandeniui švilpukas, kad galėtų tilptų plaukimo dangtelį ir padėjėjui Moglabym Buzz kartą judėti į kairę, du kartus sukti į dešinę ir tris kartus už sienos į priekį.Suprantu tai nėra plaukikas visišką nepriklausomybę, tačiau tai būtų didelis patobulinimas kažkas šaukė instrukcijos perkrautas baseinas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back