[Pagalba] AC-coupliing kondensatorius gali būti naudojamas Mėn kondensatorius?

S

skyeaglemm

Guest
Palyginti su Mim kondensatorius Mėn kondensatorius gali sutaupyti plotą, bet Circuit Design aš retai matyti žmonės jį naudojo, geriau pasinaudoti Mim kondensatorius, kas yra priežastis?palyginti su Mim kondensatorius, kas yra MOS kondensatorius trūkumai?

Labas,

Tiesą sakant, kas Mim kondensatorius, galite išplėsti PLZ / paaiškina tai .. Su Mos kondensatoriai, jei matome, nors plotas Išminčius mes ADV .. Manau, stabilumo (pavyzdžiui, nutekėjusios ir kitus klausimus) arer nėra gerai su ja ..

Linkėjimai,
GD

skyeaglemm rašė:

Palyginti su Mim kondensatorius Mėn kondensatorius gali sutaupyti plotą, bet Circuit Design aš retai matyti žmonės jį naudojo, geriau pasinaudoti Mim kondensatorius, kas yra priežastis?
palyginti su Mim kondensatorius, kas yra MOS kondensatorius trūkumai?

Pagrindinis diffrenece yra idealios BŽŪP.kaip ideali BŽŪP turėtų būti pastovus, susijusių su taikoma įtampa, kuri nėra teisinga MOP kap.

Kaip tai man atrodo prevencijos ŠPM klasifikacija Mėn tr.kaip AC-coupliing kondensatorius nenaudojami.Norėdami pateikti logika "1" "0" MOS technologiją, kaip ir MOP tr vartai.Nejunkite tiesiogiai tiekti geležinkeliu, o jo prisijungti minties RC (už kelią ŠPM klasifikacija).Ar kas nors paaiškinti, aš teisus?

Labas,

Aš taip pat turiu šios abejonės
safwatonline rašė:

linearty

jūros greitkelių kondensatorius prielaida, kad ji turi veikti labai inversija.
tai sakyti, įtampos skirtumą tarp dviejų mazgų Mėn kondensatorius yra gana didelė, tai pagrindinė priežastis apriboti jos taikymą.
Trumpai tariant, įvesti į Mėn kondensatorius turės įtakos srovės veikimo taškas grandinė.

labas,
Aš norėjau šį
safwatonline rašė:

Pagrindinis diffrenece yra idealios BŽŪP.
kaip ideali BŽŪP turėtų būti pastovus, susijusių su taikoma įtampa, kuri nėra teisinga MOP kap.

Aš Prisijungė šiandien - ir MOSCAP buvo atsitiktinai pirmą smūgį.

Didžiosios diskusijos apie CV netiesiškumą iš MOSCAP ypač šalia V studijų ..

mano du centai ..

1.
MOSCAP - vienas elektrodas yra POLY kitas vienas kanalas (prijungtas prie šaltinio kanalizacijos trumpuoju-drauge) - ir MOSCAP paprastai kanalo ilgis yra daug didesnis nei perjungimas MOS (paprastai MOSCAP kanalai aikštės - paties pločio / ilgis).Poslinkis srovė per kondensatorių - pasiekia metal1 sujungti bent trumpuoju šaltinio nutekėjimo kontaktinius pernašos ir sklaidos vežėjų kanalu - ne taip gerai, kaip vykdytojai metalinės plokštės.
Taigi tai patinka:
<Gate-term> --- RR - C - rrrrrrrrrrrr --- <S_D-term>

by R Aš norėjau varža.

[Aditional kanalas implantacijai daro MOSCAP elgtis šiek tiek geriau]

MIM struktūroje otherhand siūlo daugiau grynesnis C - mažiau terminalas res.2.
Žemesnėje technologija mazgas> 90nm MOP vartai-oksidas yra nesandarus, taigi MIM turiu pasirinkimą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back