, Pagal kurį medžiagos i turi apimti spindulių fotodiodas

N

nikhilele

Guest
kas sutiable medžiagos, dangos ir fotodiodo ir IR LED naudojami arti detektoriaus CKT. po operacijos, pavyzdžiui, diapazonas ir jautrumas 1 nepaveikiant tikslas> apsauga nuo dulkių ir humidty 2> pokyčių apsauga nuo aplinkos šviesą 3> Apsauga nuo ryškios šviesos, jei ji pateks ant fotodiodo suprress yra signalas ir foto diodas ir IR paskatino yra vieta, arti viena kitos ir atskirtos metalo pertvarų, taip pat kai CKT ir fotodiodo pakeisti TSOP1738 ir imtuvo modulis iš Vishay. i seeen VISHAY moduliai diapazonas padidėja šviesos ryškumas aplinkinių mažėja. ir tai yra nepageidaujama mums

Siekiant suteikti apsaugą againt ryškus šviesos, šviesa nuo saulės, vamzdis šviesos ir tt, tai geriau naudoti moduliuojama ir šviesos (LED) ir foto tranzistoriai, kurios dažnis dependancy. Taigi galima filtruoti triukšmo įtampa nuo kitų gamtinių ir dirbtinių šaltinių. Fotodiodų neturite freaquency jautrumas.

ką apie poslinkis Poslinkis keisis su šviesos intensyvumo pokyčio.

Poslinkis nebus perkelti. Tik maža srovė bus o / p tranzistorius. Naudoti filtrą ir stiprintuvas išvengti mažai freaquencies ir gauti Reikalinga įtampa ir srovė iš CKT.

Aš naudoju 1738 TSOP VISHAY, kurioje mes naudojame visų vežėjas moduliavimo pirmą 38kHz ir tai mes 1200bps signalo siuntimo. taip moduliuojama jau. kai i išjungti mano vamzdis šviesos gaunu daugiau diapazonas, kuris yra nepageidaujamas.

Aš manau, IR detektorius (modulaor) neveikia tinkamai. Kaip aš turiu naudoti ordanry IR detektorius modulis, nėra jokių problemų. pasakykite man, kiek% Rang yra sumažintas, kai vamzdis šviesos yra būtent ant tos? jei tai yra maždaug 10% arba mažiau. tai yra ne problema, jei jis yra didesnis, tada pakeisti spindulių detektorius modulis.

Sveiki, čia straipsnyje aprašoma naudoti visiškai eksponuotos ir išryškintos fotojuostos neigiamas kaip pigūs IR filtrą (jis yra tamsus = nėra matomos šviesos, bet vis dar gana skaidri ir) h ** p: / / geektechnique.org / index. PHP? id = 254

[Quote = Noman Yousaf] manau, kad jūsų IR detektorius (modulaor) neveikia tinkamai. Kaip aš turiu naudoti ordanry IR detektorius modulis, nėra jokių problemų. pasakykite man, kiek% Rang yra sumažintas, kai vamzdis šviesos yra būtent ant tos? jei tai yra maždaug 10% arba mažiau. nėra problema, jei jis yra didesnis, tada pakeisti spindulių detektorius modulis. [/quote] Aš manau, kad tai yra tikėtina, kad. Praėjusių metų pavasarį aš Handyboard mokyklos projektas, kuriame dalyvauja IR kliūčių nustatymo, naudojant dviejų skirtingų spindulių detektoriai. Vienas dirbo pats, nepriklausomai nuo apšvietimo (viduje ar išorėje), o kitas turėjo kai kurios labai sumažėjo diapazonas (iki 75% sumažėjimas), kai, ryškūs saulės spinduliai, ar flourecent žibintai. Pakeitė vieną modulį ir viskas dirbo kaip reikėtų.

Noman Yousaf: Aš naudoju tsop1738 plačiausiai naudojamas spindulių detektorius. blue_snake: idėja yra gera, aš, be abejo, patikrinti, kad iš. Bigestlee: moduliai ir buvo naudojant

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back