Padeda!

A

aliciamee

Guest
Tiesą sakant, aš visą projekto poreikius, siekiant nustatyti infraraudonųjų signalas (skaitmeninis įvesties duomenis) nuo grandinės, ir jei [row1, column1] = aukšta, ji siunčia duomenis į PC per USB ir stebėsenos duomenų, kad atitiktų atitinkamą poziciją su duomenų baze ir išsiųsti elektroniniu paštu į vartotoją.
Pvz: keturi langelis, atitinkantis 4 vartotojai, box1 padėtis [row1, column1] yra dokumento buvimo sąlyga (aukštos skaitmeninio įėjimo),
o po rungtynių su duomenų baze bus išsiųstas į elektroninio pašto adresą ir user1.

Aš hV rengti projektą remiantis 1 projektas rasti internetu.Jie naudoja MC68HC12 kurios surinkimo programa įkelia dvejetainių skaičių į savo atmintį ir perduoda skaičius per serial port prie serverio.Kiekviena adata yra jo paties dvejetainis skaičius, uosto P HC12 naudojamas.
0,1,2,3,4,5,6,7

PIN:
0,1,2,3,4,5,6,71,2,4,8,16,32,64,128

Dvejetainiai Lygiaverčiai:
1,2,4,8,16,32,64,128

Kaip aš važiuoju žinoti dvejetainis ekvivalentas pin?Aš naudoju arba naudojant PIC18F2550 arba PIC18F4550, jie turi dvejetainis ekvivalentas pin?

Aš rašau kodą remiasi idėja, kad jei indėlio skiriasi nuo 0, jis siunčia duomenis į PC ir pin gavo dvejetainis atitikmuo.Bet ir ne todėl, kad tai, ką aš rašau siunčia duomenis į PC ar ne.Nes aš labai klaidinti apie komandų usb_cdc_putc, kaip tai siuntimo pobūdžio ...PLZ help me peržiūrėti šį kodą ir palikite man keletą pastabų.Aš naudojant CCS C Compiler.
Kodas:

void main () (

usb_cdc-init ();

usb_init ();

char c;while (! usb_cdc_connected ()) ()do (

usb_task ();

jei (port_b_pullsups (false)) (

jei (usb_enumerated ()) (

jei (kbhit ()) (

c = getc ();

if (c == '\ n') (usb_cdc_putc ( "\ r"); usb_cdc_putc ( '/ n');)

if (c == '\ r') (usb_cdc_putc ( "\ r"); usb_cdc_putc ( '/ n');)

else (usb_cdc_putc (c);)

)jei (usb_cdc_kbhit ()) (

c = usb_cdc_getc ();

if (c == '\ n') (putc ( "\ r"); putc ( '/ n');)

if (c == '\ r') (putc ( "\ r"); putc ( '/ n');)

else (putc (c);)

)

)

)

)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back