padeda: kas tai išdėstymą klaida

N

nozone

Guest
paprastas inverterių, bet dostałem Diva KDR klaida:

LAT.3N P gerai jutiklis OD į NMOS vietos> 30 mkm
LAT.3P N-gerai jutiklis OD į PVO vietos> 30 mkm

kas gali man padėti ją išspręsti, I'm naudojant TSMC 0,18 Mišri signalo CMOs

Laukiama koks indėlis

Thx,

Atstumas tarp sąlyčio su PWELL ir NMOS tranzistorius, kreipkitės į NWELL ir PVO tranzistorius mažesnis nei 30 mkm.Ši taisyklė neleidžia sklende viršų.Jei jūsų sistema yra paprasta inverterių Manau jūs neturite kontaktų PWELL ir NWELL visais.

Ačiū už atsakymą, FOM, tačiau nėra jokio kontakto visi, tik du pcells ir PVO ir NMOS.ir aš gavau tą pačią klaidą ir kalibrą ir Diva KDR, ir calibe mes got some metalo tankis problema, nes nėra išdėstymo dar, spėju gal mes galime juos ignoruoti.

Aš ką tik nustatė lat klaida, ir tik reikia įdėti m1_sub susisiekti ir prijungti jį prie metal1, tada klaidos išnyks.

Paprastai tai yra sprendžiami įgyvendinant VDD ir vss jungtys jų tinkamą p-plius ir n-plus/nwell regionuose netoli prietaisai.Tiesiog išleisti du prietaisai rezultatus plaukiojantis grandinę.Jums reikės kai kurių energijos šaltinis.

Tikiuosi, supratau problema teisingai.Bet pabandykite ir praneškite mums, kas nutiko.

taip, uncle_urfi,
tai geriausias būdas išspręsti problemą.Noriu pasakyti, ačiū jums, bet aš negaliu, atsiprašau

Skaitmeninės grandinės, gal galite ignor šios (tokių kaip SRAM).

LAT.3N P gerai jutiklis OD į NMOS vietos> 30 mkm

Prisijungimas substrato GND padaryti, kad įdėti M1_SUB į tuščias patalpas ir prijungti juos prie GND su metaliniu 1.

LAT.3P N-gerai jutiklis OD į PVO vietos> 30 mkm

Ryšiai N-šulinėlį PVO į jos ištakų iki tai įdėti M1_NWELL ir prisijunkite prie savo PVO šaltinio (arba VDD).Mettre M1_SUB kontaktus kuo daugiau skirtingų vietų išdėstymą taip, kad substratas triukšmas bus sumažintas.Įsitikinkite, kad įtraukti juos į masyvas ne tik vieną sumažinti pasipriešinimo.

PS: Labai vėlai Answer: p, bet tik pamačiau temą.Sprendimas gali būti naudinga kažkam kitam.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back