T
tenderne
Guest
Hi all,
Aš pagrindinio klausimo apie RD grandinės modeliavimas, prašome suteikti man pasiūlymą arba tiesiog įrašykite keletą naudingų nuorodų.Thanks a lot in advance.
tarkime, mano grandinė apima keletą dalių, kiekviena dalis yra atstovaujama frquency srityje [Y] Adatiniai vertybes.Šios dalys yra surinkti į grandinę, pagal ryšį su R, L, C. Dabar noriu išanalizuoti šį surinkti grandinės, pavyzdžiui, apskaičiuoti parametras, kokia teorija yra taikomas analizės?[Y] [Z] matricų, kurių viena yra geriau už grandinės modeliavimas?
Tikrai labai mažai žinių apie šios rūšies grandinės analizę, bet jūsų patarimų ar rekomenduojama literatūra būtų much appreciated.
linkėjimai,
tenderne
Aš pagrindinio klausimo apie RD grandinės modeliavimas, prašome suteikti man pasiūlymą arba tiesiog įrašykite keletą naudingų nuorodų.Thanks a lot in advance.
tarkime, mano grandinė apima keletą dalių, kiekviena dalis yra atstovaujama frquency srityje [Y] Adatiniai vertybes.Šios dalys yra surinkti į grandinę, pagal ryšį su R, L, C. Dabar noriu išanalizuoti šį surinkti grandinės, pavyzdžiui, apskaičiuoti
Tikrai labai mažai žinių apie šios rūšies grandinės analizę, bet jūsų patarimų ar rekomenduojama literatūra būtų much appreciated.
linkėjimai,
tenderne