Padaryti USB valdiklio arba USB sąsaja su AVR ir PIC

F

Fragrance

Guest
Hi Čia yra nuorodą į savo USB sąsaja su AVR arba pic mikro http://www.cesko.host.sk/IgorPlugUSB/IgorPlug-USB% 20 (AVR) _eng.htm

Kur yra USB PIC: inteface?: Prašome perskaityti nuorodą Turinį prieš rašydami! Matau tik AVR USB sąsają. IPS yra per lėtas, kad programinės įrangos USB sąsaja (gal naujas PIC18 yra pakankamai greitas, jei ji yra Overclocked ???). Tekstas iš nuorodos: Pirmiausia aš pasirinksiu PIC16F84-20 , su kuria aš turiu patirties. Siekiant užtikrinti, kad sinchronizuoti su USB laikrodis ir greitis didėja buvo naudojamas mikrokontroleris 24MHz laikrodis = 6MIPS (IPS buvo šiek tiek Overclocked). Už vieną bitų iš USB apdorojimo 4 instrukcijos (4 = 6MIPS/1.5Mbit LowSpeed USB). Aš atmetu šį tirpalą (po tam tikro laiko) - IPS yra per lėtas (ir be to ne taip gerai instrukcijų rinkinys ...) Bet kokiu atveju IgorPlug nuorodą, buvo įdėtas daug kartų anksčiau. . Yra 2 nuorodą AVR USB: USB-RS232 konverteris + USB-8/16bit konverteris + USB-EEPROM bloknotus pigaus AVR mikrovaldiklių www.cesko.host.sk/IgorPlugUSB_RS232/IgorPlug- USB% 20 (AVR)% 20RS232_eng.htm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back