Padėti reikia: VLSI bandymą ir patikrą,

O

omidi_sbu

Guest
Labas Aš ieškau gerų refrences ir visiškai Tutorial VLSI bandymo ir tikrinimo. Aš taip pat reikia šią knygą: "Esminis elektroninio testavimo Digital atminties ir mišraus signalo VLSI grandinės" Aš ieškau aplink jį rasti pdf formatu! Kas nors gali man padėti šiuo atveju? Ačiū

jūs galite ieškoti forumą Įsigyti šią knygą atsisiųsti. Turiu PDF formatą šios knygos, bet failas yra kažkaip per didelis, 36M.

Kas excatly yra jūs ieškote? bet konkrečias temas? aš turiu keletą knygų, kurios turi keletą skyrių patikrinimo, todėl prašome pasakykite man, ką excatly ir nori, kad, jei aš turiu, kad medžiaga, i gali įkelti jį. kas nors nesvarbus

thank u, man reikia, kad knyga, kaip niekada 36M jūs turite kokių nors idėją apie priėmimo užtrauktuku užtraukiamas arba padalinti į keletą dalių ... Man tikrai reikia, kad knyga! prašome padėti man, mano konkretus mokslinis tyrimas atvejis VLSI testavimo metodus. kai, pavyzdžiui, pamoka apie Gedimo modeliavimo Gedimo modeliavimo bandymo modelio kartos takelius ... thank u

Ši knyga yra šiame forume. Pls naudoti paieškos priemonė.

Rašto Testbenches funkcinė patikra DTL modelių yra gera nuoroda į patikrinimo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back