Padėti pradėti mikrovaldiklio RF tinklas

P

penrico

Guest
Hi guys, aš pradedu naują Desing, kad bus prijungti daug mikrokontrolerių (pvz., mikroschema "IPS), bus atskirti tie IPS, max 15 metrų. Noriu naudoti RF tinklą. Mano klausimas yra toks: - Kas yra patogiausias rūšies tinklą, kad aš galiu naudoti šiam projektui ("Bluetooth" arba kai kurie kiti)? - Kur galiu rasti informacijos apie tai, kaip tai padaryti? - Ar yra viename luste soluttion? : Oops:

Hi Penrico! Jeigu jūsų paraiška būtina žymiai duomenų pavarų dėžė ir / arba priėmimo (57600bps ar daugiau), "Bluetooth" modulis, tai puikus pasirinkimas taikymo. Aš esu dabar pradėjo kamino TECOM plėtros (HCl) ( www.tecom.com.tw ) "Bluetooth" modulis BT3010 arba BT3014. Tai sunki užduotis, nes prastas dokumentai, apie bluettoth kamino. Kitu atveju, aš rekomenduoju TI tirpalas, žr. www.ti.com Daugiau apie RF tirpalo, pavyzdžiui, TRF chipsetu. Dokumentus ir pagal paskirtį, yra labai gera ... gorkin

Hi ..... 15 metrų - ne big deal! .. kokios greičio. Ar jums reikia Jei lėtai, kad RADIOSHACK.COM parduoti už 12 dolerių yra keletas kinų moduliai. bet tokiais kiekiais, galite juos pirkti iš Kinijos už maždaug $ 1.50. šie moduliai yra PM 433MHz, bet puikiai veikia! Kitas Kinijos pergalę. Tačiau rimčiau, jei reikia, geriau Daiktai kitų freqs .. ir greitesnis greitis antenos, ir tt net Thera keletas protokolų pavyzdžiai RF Comunication čia yra viskas, ko jums reikia .. http://www.linxtechnologies.com/

Jūs turite RfPic serijos, atrodo, būti geras pasirinkimas viename luste RF projekto.

Ačiū už atsakymus, aš ją išnagrinėti. Ką apie Wi-Fi "?, Ką tu gali man pasakyti? Man reikia duomenis apie 56Kbytes ar daugiau mėginių

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back