padėti nustatyti Šotki diodas

S

sergioems

Guest
mano vartų automatikos stoped darbo. Aš pašalino centrinės valdybos nariai ir po to, kai paieškos rasti Šotki diodo sudegino. Bandau jį pakeisti, bet ne ant jo raides tik mėlyna linija nieko daugiau. Ar kas nors žino kokiu nors būdu nustatyti šio zenner? Thanks in advance

Hi! Jo lengva padaryti, jei turite gerą laboratoriją. tiekti su reguliuojamu srovės ribojimo! 1) Įjunkite tiekimo, nustatykite jo išėjimo įtampos valdymo maždaug pusiaukelėje - tai duos 12-15V su dauguma vienetų; 2) Įjunkite dabartinę ribą kontrolės visiškai prieš laikrodžio rodyklę, kad nulinis arba minimalus dabartinės o / p, tada trumpą iš produkcijos su pora Croc siužetas sukelia arba bandymų botagų. Nr žala bus padaryta, jei tiekimas būtų apriboti teisingai! 3) LĖTAI anksto dabartinis valdiklis iki 5mA rodo dabartinės ekrane. 4) Prijunkite veda nuo tiekimo įrenginį, jūs norite išbandyti, tada naudokite DVM matuoti įtampos kritimą taip: -) 0.25V ar mažiau skaitymas rodo trumpuoju / spinduliuojamieji prietaisas; b) svarstymui nuo 0,5 iki 0.7V rodo į priekį - Tendencingai įprastą ar Šotki diodas atvirkštinės veda iš PSU - DVM rodo maždaug. Šotki diodo įtampa, jei ne dabartinių srautų pabandyti posūkio įtampa - vis dar nėra nurodomas įprastinis diodas ARBA Šotki didesnis nei turima max PSU įtampos; c) Nėra dabartinio arba atvirkščiai rodo, o / c prietaisas! Hope this helps - aš po eskizas, jeigu jos nėra aiškiai! Chris Williams

Turiu maitinimo bloko. Bet kas yra DVM? Taip pat aš pamiršau paminėti, kad dėl šio skaldytų diodo pusėje yra lygus kitiems, bet geras. Ar galiu naudoti gerų nustatyti ir po pakeisti skaldytų? Linkėjimai

Būkite atsargūs, kai maitinimui prietaisų su pažeistais Šotki diodai. Jau seniai buvau darbo elektroninės grandinės, problema, kurią sukelia Šotki dega ir iškart po dangteliu sprogti siųsti BŽŪP kūną kaip kulkos, šaudomi iš pistoleto! Padidėjo įtampa dėl BŽŪP pasiekti vertė yra didesnė, nei dangtelį buvo įvertinta, nes Šotki neveikti Tai gali būti pavojinga.

[Quote = Chris56000] 2) Įjunkite dabartinę ribą kontrolės visiškai prieš laikrodžio rodyklę, kad nulinis arba minimalus dabartinės o / p, tada trumpą iš produkcijos su pora Croc siužetas sukelia arba bandymų botagų. Jokios žalos bus padaryta, jei tiekimas būtų apriboti teisingai! [/Quote] aš mieliau tiesiog Šotki serijos su rezistorius. f.example 10kΩ. Tada dabartinės būtų maža, jei diodo įtampa yra maža, ir jei diodo įtampa yra didelė, tuomet mažai įtakos atsirasti viduje Šotki nes bus mažesnis. Jei naudojatės skaitmeniniu voltmetru matuoti įtampos, ji atkreipia beveik nėra, todėl rodmenis bus visiškai teisinga.

Hi! Atsiprašome - DVM - tai paprastas hobis tipo skaitmeninio multimetro - jai nereikia nieko ypatinga! Chris Williams

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back