padėti man OrCAD?

N

niks

Guest
Labas
Im naudojant OrCAD 9.1.Jiems pavyko sukurti Allegro į Netlist.Tačiau, nors importuojančios Netlist savo givin klaidų.Aš atnaujinimo dalis savybių eksportuojančių į Excel ir tada atnaujinkite ir vėl importuoti.Tačiau jos ne gettin atnaujinama pirmoji eilutė savybių (pavyzdžiui, nekilnojamojo turto), o jos gettin atnaujinama antroji ty Geltonieji linijos.
Kaip padaryti, kad visos linijos vienodai savybės?
man padėti ...cuz jo žiaurios atnaujinti rankiniu būdu
niks

Gerbiamasis:
Aš susitiko tą patį klausimą OrCAD9.2
Po prašydamas FAE iš Cadence, gavau atsakymą:
Po atnaujinimo dalis savybes, kai kurios dalys turės dvi savybės linijos, viena balta, kita geltona.Išsaugokite jį.Po tai daryti, jums nereikės rūpintis dvi savybės linijos.Arba sukurti BOM arba sukurkite Netlist, programinės įrangos naudojimas informacijos geltonos linijos tik.Gal šis klausimas yra "klaida" ir OrCAD.Kadangi FAE pasakė, kad "klaida" yra pataisyta OrCAD10.
Apie importuojančios Netlist klaida, manau,
kad reikia patikrinti kelias setup "Allegro", "User Preferences -> Config_paths -> devpath, kelias yra jūsų PCB pėdsako.Jei Allegro nerandate teisę pėdsaką į kelią, klaidos atsiranda!
FYI!

Labas
Faktiškai balta linija rodo Atvejai ir Geltona eilutė yra occurances.IF ir atnaujintų instancijos nuosavybės tada ll atspindi įvykius, taip pat ty ll kaita pasaulyje.bet jei ir atnaujintų geltona linija tai Aš pakeisti tik geltona linija ty vietos kaita.
Tačiau jei eksporto savybes tada i can C tik geltonos linijos eksportuojami ..Im not gettin kodėl jos vyksta so.Actually turėtų eksporto Atvejai ne Įvykiai, ..
~ niks ~

Vienas egzempliorius gali turėti daug įvykių (daugiau nei vienos geltonos linijos) signifing kad keletas to paties tipo komponentų, formos, sudėtinga hierarchinė blokas, šie įvykiai gali turėti skirtingas savybes, taigi tik įvykio savybes, yra eksportuojami.

Tačiau dizaino kai yra tik vienas įvykis visoje projektavimo, OrCAD 10,0 teikia komunalines paslaugas ir priedai meniu stumti įvykio savybes, pvz.kurie galėtų išsaugoti rankų darbo tu kalbi apie.

Linkėjimai
Asterix

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back