padėti man apie SIM kortelės skaitytuvas dizainas

L

liuzhili

Guest
Ar yra koks nors apie SIM kortelę GSM mobiliojo ryšio standartas? Ir apie savo architektūra? Noriu dizainas SIM kortelės skaitytuvą, kuris gali prisijungti prie compter skaityti kortelės informaciją apie telefono knygos, SMS ir tt Redaguoti informaciją kompiuterio, tada įrašyti ją į SIM kortelę. Bet viena gali man padėti? Arba pateikti tam tikrą informaciją ar dokumentus apie tai? labai ačiū!

Sveiki visi brangūs bet apie SIM kortelės skaitytuvas, ką galite rasti šiame forume http://nokiafree.org/forums ir, jei norite geras programuotojas skaitymo SIM kortelės perskaityti šį / www.elektroda.pl/eboard/viewtopic.php?t=28704&highlight=gold nes tavo SOKRAT

ko jums reikia yra GSM standarto ETSI. Ar forume Ieškokite "GSM" ir "ETSI". Docentas Specifikacijos apima elektros ir architektūros klausimais. Aš perskaičiau, kad šios specifikacijos yra prieinami iš www.etsi.org , bet man kyla abejonių, kad ... Taip pat labai įdomi yra ISO 7816 (SmartCard standartas). Jūs turite žinoti, kad GSM-korteles perdavimo protokolas T = 0 Sėkmės Mik

Taip, Jūs galite atlikti šį darbą tiesiog su VP-20 programmer.Try ieškoti jos forume ir jūs galite rasti this.You taip pat reikia kai, kaip kardinolas, ki siurblio ir SimMate plus.If proggies perkate sidabro kortelę Šeštadienis parduotuvės galite nukopijuoti ir sujungti skirtingas SIM korteles į vieną sidabro card.For daugiau klausimų, tiesiog paprašykite manęs. Analizatorių.

Vienas iš labiausiai pilną programinės įrangos, skaitymo, rašymo ir redagavimo GSM Smart-kortelę kardinolas, jis veikia firminį tiesiog protingas pelės sujungti com-port kompiuterio.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back