padėti ~~~~~~~ apie GainBandWidth teleskopinių OTA

W

wdd

Guest
Hi all,
Mano dizainas, TSMC CM025 procesas yra naudojamas.
GBW turi būti didesnis nei 500 MHz, todėl pirkimo NMOS gm yra nustatyta, kad 2 * Phi * CI * 700MHz (Cl yra krovinio talpa, kuri yra 3pf).
AC ir PAC modeliavimas rodo GBW yra 220MHz (fazės skirtumas yra 85), daug mažiau nei 700MHz, tada aš patikrinti nondominant Pole (esantis didesnis nei 4.5GHz, yra pakankamai manau).Kai kursorius yra perkeltas į etapui marža = 70 punkte, dažnis yra apie 900MHz.

Taigi kaip aš galiu pakeisti grandinę padidinti GBW (taip pat mažinti palaipsniui atsarga apie 70)?Topologija yra teleskopinės OTA su NMOS transisitor kaip pirkimo, OTA yra naudojamos konvejerinės ADC.

Thanks a lot!
wdd

Labas.
Aš nežinau, ar įvesties įrenginiai gm yra pakankamai didelė, tačiau ir šiuo atveju.mažinant Cl (apkrova dangtelį.) etapas skirtumas sumažės ir GBW didės.Bet jei jums reikia naudoti konkrečiame Cl ir jei visa galia ir mažas pelnas iš jūsų Opamp nėra svarbus, tada aš siūlau padidinti įvesties gm.Tačiau paprastai tai nėra geras būdas, todėl rekomenduojama naudoti dviejų pakopų struktūrą, nustatytą Cl.Tada GBW bus daugiausia keisti by cc (kompensacija dangteliu.).Naudodami dviejų pakopų struktūrą, jums reikės tiek geros produkcijos sūpynės ir didelis pelnas tuo pačiu metu, kuri yra du svarbūs Specifikacijos apie opamps į ADCs.

Linkėjimai,
EZT

I'vd patikrinti įvesties įtaisas, kuris yra pakankamai didelis, gm.
kai sumažinti Cl vertė, GBW yra didesnis, o fazės skirtumas buvo šiek tiek pakeisti, o tai Cl shouldnot būti pakeista.

Intuityviai, su pakankamai aukšta nondominant Pole, GBW turėtų būti apibrėžti įvesties įrenginiai ir apkrovos gm.So what's wrong with it, I tai gal aš praradau kažką.

Regrads.

Labas.
gmi = 2 pi × × × ωu Cl ≈ 13,2 mA / V
ir jei yra A0 DC-pelnas Opamp tada mes
f (dominuojantis polių) ≈ f-3dB = fu/A0 = 700MHz/A0
Prašome patikrinti, ar tiesa, jūsų grandinės.Beje, jei ne dominuojančią ašigalis yra įsikūręs labai aukšto dažnio, tada PM (Atsarga etapas) jūsų grandinė nebus labai mažiau kaip 90 laipsnių.Tačiau, 4.5 GHz, yra pakankamai didelis, kad manau.Nes, kaip žinote, mes manome, kad kiekvienas laukas (arba nulis) ant fazės-freq atsakymą nuo 1 / 10 dėl savo dydžio, kuris yra apie 450MHz čia.Jeigu darome prielaidą, ten yra tik vienas ne dominuojantis laukas, tada kiekvieną dešimtmetį PM sumažės iki 45 laipsnių.Taigi, 700 MHz, PM bus
90 - log10 (700/450) * 45 deg = 90-8,63 = 81,37 kruša
Kuris yra gerokai didesnis nei 70 laipsnių.Jei jis yra svarbus (pvz., dėl greičio reikalavimus) turi mažiau PM, tada jums turėtų atnešti ne dominuojantis polius šiek tiek arčiau kilmės.Bet Žinoma, visi šie skaičiavimai yra laikomas paprasta konstrukcija su žemo Freq dominuojantis ašigalį ir vieną ne dominuojantis Pole (Tačiau šie artėjimą labai tinka vieno etapo paprasta cascode opamps be naudos skatinančia įgyvendinti. Manau, Jūsų topologija yra panašus, kad aš teisus? nes turite naudoti Cl į FU apskaičiavimas).

Linkėjimai,
EZT

Vienas dalykas, reikia priminti jums, kad tai, kas iš 0.25um Ft.Žinau, kad yra procesas Manulas.Tačiau, tai yra skaitmeninio ft, Analog dizainas, pėdų yra žymiai mažesni, nei kad dėl savo mažos effecitve overdrive įtampos.Klausimas, ar tikrai 0.25um galite paleisti taip greitai?

ezt rašė:

Labas.

gmi = 2 pi × × × ωu Cl ≈ 13,2 mA / V

ir jei yra A0 DC-pelnas Opamp tada mes

f (dominuojantis polių) ≈ f-3dB = fu/A0 = 700MHz/A0

Prašome patikrinti, ar tiesa, jūsų grandinės.

Hi wedd,

Ar galite publikuoti savo modeliavimo rezultatus internete?Jeigu norite, galite publikuoti savo schematiškai ir šališkumo sąlyga taip pat.Gal tai padės!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back