padėti 18f devlopement sistema

Y

yoyoryu

Guest
Aš ką tik nupirko 18f sistemos plėtros iš mikroelectronika, bet aš negaliu gauti sistema veikia tinkamai. i įdiegtas tvarkykles ir mikroprog komplektą ant mano PC. Kai aš bandžiau sąvartynas hex failą iš pateiktų pavyzdžių, su sistema, aš negaliu gauti jį dirbti (Aš išbandžiau daug tie). Can someone help me out? Aš gana nauja mikroschema ir plėtros tarybos

Ar galite būti konkretesnis? Kas 18f plėtros tarybos jūs įsigyti? Ar jums programa lustas? Ar nustatytas tinkamas DIP jungiklis ant lentos? Aš neseniai pirkti LV18F V6 plėtros sistemą, bet aš ne bandyti dar.

[Url = http://www.mikroe.com/eng/products/view/477/easylv-18f-v6-development-system/] EasyLV-18F V6 plėtros sistemą - Microchip PIC18J, PIC18K taryba - mikroElektronika [/url] -> tai yra plėtros tarybos nusipirkau. Kai bandau iškelties programą iš pateiktų pavyzdžių, microProg užtikrina, kad programa buvo rašė ir kai aš patikrinti, ar lustas yra tuščias, programa rodo, kad yra programa, parašyta ji. Dėl DIP jungikliai aš bandžiau juos nustatyti Tačiau su vadovų nėra pagalbos aikštelė. Štai kodėl aš komandiruotiems čia, gal šiek tiek daugiau pagalbos

patikrinti netoli USB jungtis, (developement būdas megztinis JX) gal būti neteisingai poziciją. Turiu Picplc16v6and Dspicpro ir puikiai veikia. Jūs turite pateikti savo valdyba, išorinis maitinimo, o ne nuo USB.also patikrinti parinktį miKroprog komplektą

Yra paprastesnis būdas, jie pardavė jums produktą, jie turėtų jums padėti ... Turiu mikroelctronica

Sveiki, tas pats kas Exnol tik pasakė .. bet pirma pereiti per jūsų naudotojo vadovą ir suprasti, ką visi trumpikliai yra ir užtikrinti jos tinkamą vietą. Taip pat patikrinkite, jūs turite jūs Pic lustas yra teisingai įrengtas ir ne išlenktas kai po užuot į lizdą lustas kaiščių. Mikro svetainė taip pat yra labai aktyvus forume, kad jie bus žmonės, kurie turi lengvai galės jums padėti.

ačiū už pagalbą ... aš nemanau, kad išorinis maitinimo šaltinis turi ką nors bendro su programa luste neveikia. Aš einu per vadovus ir bando išsiaiškinti, kas DIP jungikliai reiškia (aš gana nauja elektroninėmis grandinėmis sujungti, galbūt tai yra mano pagrindinė problema), jei kas gali rašyti keletas nuotraukų, kaip plėtros tarybos nariams turėtų būti sukonfigūruota, ir, pavyzdžiui programos parduodama dempingo kaina, būtų labai padėti

Nemanau, kad išorinis maitinimo šaltinis turi ką nors bendro su programa luste neveikia
Sveiki, Taip, gali, ypač jei jūsų naudojate nešiojamą kompiuterį arba panašūs, kai. USB tiekimas gali būti silpnas. Kaip sakė du kartus anksčiau jums būtų daug geriau skelbimą Mikro Forumas, jie skyriaus specialiai plėtros tarybų problemas - nesvarbu, jei tu negali pirkti tiesiogiai iš jų, jie vis tiek padėti ir tie vaikinai turi tokią pačią lenta ir gali padėti pakartoti savo būklę ir problemas ir padės jums dalykų. Jie nori padėti jums naudoti laive teisingai, nesvarbu, kur jūs turite jį iš savo savo susidomėjimą liaudies galėtų naudotis savo produkto lengvai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back