Padėkite surasti LVS klaidos be Netlist rungtynės

I

Irfansw07

Guest
Aš taip išdėstymas

CLK (pin )----- (Įėjimas Kaisčiai) inverterių (Output Kaisčiai) ---- Įvesties Kaisčiai) inverterių (Output Kaisčiai) ----- Įvesties Kaisčiai) inverterių (Output Kaisčiai) ------ įvestis pin) inverterių (Output pin)

Inverter yra grandinę su kitu pavadinimu įvesties ir išvesties Kaisčiai pavadinimas ir yra pačios vielos CLK kaištelių ir
1. inverterių įvesties Kaisčiai .....

Kai aš LVS kaip tai rodo, kad Netlist nėra suderinti ....

Ar kas nors man, kodėl yra klaidos ir siūlo man wat daryti ....

Thanks in advance

Podczas konferencji BlackBerry World 2011, sam Steve Ballmer poinformował, że usługi Bing pojawią się w kolejnych wersjach systemu BlackBerry OS. Zamiast oddzielnych aplikacji, będą one natywnie obsługiwane przez system.

Read more...

galėtumėte prašome pateikti daugiau informacijos apie savo klausimą ... o gal ekrano LVS klaidos
ir tt .., kad žmonės čia gali nurodyti jums teisingą kryptį.

į sveikatą

Man grandinę 4 inverterių, kurioje
1. inverter yra šeriami CLK ir kaip po inverterių išėjimo į kitą inverterių įvesties ir jis eina likusios inverterių ......

Kai aš išdėstymas kaip CLK kaištelių ir
1. inverterių įvesties Kaisčiai yra pati viela ....
Tas pats liečia likusias INvereter turintys patys kaip įvesties ir išvesties Kaisčiai vienoje vielos ... Aš sujungiančiais taip, kaip schema ......
I hope I amde ir undersatnd ...

Aš taip pat pridedant LVS klaidos ekranas .....
Jei dar reikalaujamą informaciją aš galiu suteikti jai ......
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Max Irfansw07,

Aš suprantu jūsų išdėstymo ryšį.

Kokie tikrinimo priemonę naudojate? (Kalibruoja arba Assura).

Zastosowałeś teisingą PIN sluoksnio kiekvienos kaiščių
pvz. CLK (pin)?Ar LVS pripažintų visų jūsų kaiščių savo išdėstymą?

Dar ir aiškų vėl jūsų LVS rezultatas ... prašome pateikti daugiau informacijos ir rūšiuoti ją.

Į sveikatą!

HI

Aš naudoju assura technologija 3.1.4 ir
HIT Kit versija ir 3,70 ....

Manau, kad visi pin isdentification tai ok, bet wat manau, kad yra problema, kad to paties kelio yra 2 skirtingų Kaisčiai prieinama ..... Pavyzdžiui,
1. inverterių atveju įvedimo kelias Aš CLK Kaisčiai ir sąnaudų Kaisčiai iš inverterių .... Taigi manau, kad gali būti, kad tai yra klaida .... Tas pats liečia kitų atžvilgiu taip pat ....

Wat atsitikti, kad kai aš pin visų inveretr kaip yra KDR klaida ir jei aš iš Kaisčiai pavadinimas visus inverterių kaip nėra KDR klaida, tačiau yra LVS klaida ...

Aš pritvirtinimo schematinis visą bloką už kuriuos aš Maketavo ...
Tikiuosi, kad u gauti idėja iš jo ...

Iš anksto dėkojame Jums dar kartą

i Irfansw07,

Tai gali būti priežastis tavo LVS problema.

Jūs turite įsitikinti, kad nėra konflikto tinklai savo schema ir jūsų išdėstymą.

Nuo schema su CLK ir in1 pin, turite įsitikinti, kad yra tik 1 pin pvz jei pasirinksite 1 Kaisčiai (CLK) arba (in1) su adata.Tas pats yra per su kitomis grynasis pavadinimų out1 ir in2.

Ar jūs darbo hierarchinę pobūdis inverterių?

Žr pridėti.

į sveikatą

Ačiū už tai ...
Taip tai atsitiko rengti ....

Bet gali ir suteikti man daugiau informacijos apie kitus naujus klaidos pranešimą, kuriame aš jį ...
Į LVS klaida gavau nauja klaida, pavyzdžiui,
1) Prietaiso nėra kirsti rungtynės
2) Scheminis dalis klaida rodo kaip ji turi tam tikrą skaičių ryšį o išdėstymas tam tikra skaičių ryšio ....

Aš pridedant visą ekraną klaidos PAVEIKSLAS .....

Thanks in advance

Ar galite skelbti schematinis Netlist ir išdėstymo Netlist.Tokiu būdu aš galiu jums padėti daugiau.

į sveikatą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back