Padėkite sukurti OBD II skaitytuvas skaitymo diagnostika iš auto kompiuteriai

J

johnyaya

Guest
Ar kas nors turite patirties statybos OBD II skaitytuvą skaityti iš auto kompiuterių diagnostiką? Norėčiau sukurti vieną vietoj pirkti vieną. TIA ***************************************** Prašome neatsakinėti, nebent jūs turite naudinga informacija pridėti šį post.Thanks,.

Aš taip pat labai domina, ir būtų dėkingi, kad jį gauti. txs ALILEO

On 2001-09-22 19:46, ALILEO rašė: Aš taip pat labai domina, ir būtų dėkingi, kad jį gauti. txs ALILEO
turiu tonų patirtį, bet aš jums galiu pasakyti dabar, ar nesivelia. Norėdami pradėti su, yra 4 skirtingos techninės / programinės įrangos protokolai, iš kurių 2 yra būtina savo patentuota lustą. Šie lustai nėra be automobilių gamintojų (ty Ford ir GM) patvirtinimo. Kiti du yra gana lengva įgyvendinti, aparatūros, bet reikalauja daug sudėtingos programinės įrangos, tačiau nė vienas iš jo lengva (kodėl manote nuskaitymo įrankiai yra tokie brangūs?). Jei tiesiog norite skaityti mirksėjimo kodus, gauti $ 39,95 versiją PEP Boys, bet gauti realaus DTC, jūs geriau praleisti priešinasi tam Vetronix skenavimo priemonė net nereikia vargintis su Pritvirtinami) .

Sveiki Take išvaizdą adresu h ** p :/ / www.obdii.com/ I hope this helps

Sveiki, aš padaryti savo VW, Audi, Seat ir Skoda skaitytuvas. Iki šiol, viskas okey. Galėčiau gauti DAIS iš mano ekiu su preliminariai kodą, dabar aš turiu padaryti gerą skaitytuvą. Zeke

Įvyko lapkričio išdavimo Elektor apie OBD adapterio straipsnis. Havent pastatė jį nors .. stinsen

Ar galite parašyti šį straipsnį? O Siųsti nuorodą? Dėkoju, zeke

Turiu tik švedų kalba: (pm man, jei jūs vis dar norite jį

Sveiki, yra OBD II svetainė, kuri suteikia informaciją "pasidaryk pats" OBD II vartotojams. Čia yra jo URL: http://www.obdii.com Man labai patiko svetainę. Aš nežinau, kaip ji yra naudinga įgyvendinant skaitytoją ar taip, bet jis tikrai yra informatyvus. Irfan.

Sveiki vaikinai!! Nicos Forumas! Aš atlikau savo paties testeriai vor VAG automobiliai. Turiu daugiau informacijos apie VAG protokolą, ir per 4000 kodai duomenų bazė! Aš rinkti informaciją per 4 metus! Aš žinau, kaip pakeisti raktus VDO odometers rida ir kodą. Man reikia žinoti, kaip skaityti / rašyti EEPROM, PROM .... per diagnostikos lizdą. Aš būsiu labai dėkingi, jei kuri nors gali man padėti! Iki! nickich

NikZetaJones galite nusiųsti savo projektą apie VW, AUDI, SKODA, aš iki lapkritis Elektor klausimas apie OBD Bye: D

nickich, Priminkite man niekada pirkti naudotą automobilį iš jūsų. : X

Sveiki draugai, Ar galėtumėte pasidalinti su mumis nusiųstų failų vietą?? Pagarbiai, 2000

Nick C Labai funy! Hahaha Jis kainavo man daugiau nei 4 metus rasti šią informaciją! Tai ne dovana! Dėl šios priežasties aš norėčiau bendrauti elektroniniu paštu. Jei neturite įvertinti sunkų darbą ... Problema yra tavo! nickich

ISO 9141 galite pradėti nuo šio dokumentuose. J 1850 VPW galite naudoti Motorola atsitiko su Baitas duomenys Nuoroda kontrolieriaus. Labai pigūs yra OBD-RS232 konverteris http://obddiagnostics.com suprato su PIC16F84 (žr. schemą priedą). Bye.

Sveiki, kokia gėda, kad jie nesuteikia hex failą 16f84: (Ar kas nors žino, kur dl greetz, gelį?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back