Padėkite mums paprastas roboto projektavimas

A

abhimohpra

Guest
Sveiki visi, Esu naujas Elektronika objektas. Mes vienas projektas robotų. Kur mes norime robotas vaikščioti ir paeiliui (dešiniojo ir kairiojo) .. Dabar Keletas klausimu kilti prieš mus, kaip ir 1. Kaip programa vaikščioti logika robotas? C, Asamblėja, bet kiti? 2. Mes dont wanna prijungti jį prie kompiuterio. Savo belaidžio. Taigi, kaip aš galiu į elektronikos grandinės embedd mano programą? 3. Kaip robotas priimti nutartį, kur imtis ruožtu? Ar jutiklis turi aptikti objekto ateina tarp? Prašome padėti man. Aš esu Clueless. Prasadas

Statybos robotas nėra vidutinis darbo! Labai 3 klausimus, kad jūs paprašė, gali būti laikomi atskiromis projektų iš viso! Toks yra sudėtingiau. Tai yra realaus laiko sistemų ir reikės ką nors realaus laiko skaičiavimo. Taip, nebent kas nors rėmėjai jums eiti į priekį su šiuo projektu ir kažkas padės jums, ji būtų labai sunku tai padaryti, kaip hobis projekto ... Jei turite kokių nors ypač į užklausas apie bet kurią iš šių etapų, aš galiu jums padėti, ... Bet paprašė klausimus, kurie jums yra labai plati ...

Minėtų teisę ir turėtų būti padaryti kai kurie nekilnojamojo skaičiavimo ir u turėtų. ir kaip prasidėjo U gali reikšti keletą knygų, kurios yra pateiktos edaboard. keletas labai gerų knygų apie robotų edaboard knygų galeriją. pabandykite skaityti vieną kartą ir gali gauti tam tikrą idėją. Kalbant apie

a) eikite į bet žaislų parduotuvė b) pirkti jokių nuotolinio valdymo žaislas c) imasi išskyrus d) Prijunkite žarnas savo servo e) naudojasi f) atvirkštinės inžinerijos žaislo ir pabandyti suprasti, ką jie daro.

Yups Aš sutinku su meškiukas .. Lengviausias būdas yra keisti RC žaislas automobilis ... Pakeisti savo kontrolės dalis ur own naudojant mikrovaldiklių .. Galite pridėti artumo jutikliai, pavyzdžiui, infraraudonųjų spindulių arba ultragarso autonominių elgesį .. bet pirmą ir reikia išmokti kaip kontroliuoti automobilių varikliai su UR mikro-c pradžios su paprasta programa, pavyzdžiui, vairuoti į priekį, atvirkštinio, pasukite į kairę, pasukite į dešinę ... tada ir gali pridėti jutikliai autonominių judėjimų ... Sėkmės! : D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back