Padėkite man suprasti jungiklio kondensatorių grandinės

S

snoop835

Guest
Hi mokytojai ten,

Bandau suprasti pagrindinę ir matematikos grandinės pridedamas šiame forume.Grandinės yra naudojamos nuo konvejerinei ADC gainstage.Jis sako, kad pelnas etapo paskirtis yra gauti likučio atimant Sub-DAC išėjimo iš pradinės pirkimo ir būdas jį į kitą etapą.Ar kas nors paaiškina, kas yra už šios grandinės veikimą matematiką?

Suprantu visus komentarus.

Thanks in advance.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Galite aplankyti

www.ti.com

www.analog.com

kai susijusių dokumentų.

nuoširdžiausi linkėjimai
snoop835 rašė:

Hi mokytojai ten,Bandau suprasti pagrindinę ir matematikos grandinės pridedamas šiame forume.
Grandinės yra naudojamos nuo konvejerinei ADC gainstage.
Jis sako, kad pelnas etapo paskirtis yra gauti likučio atimant Sub-DAC išėjimo iš pradinės pirkimo ir būdas jį į kitą etapą.
Ar kas nors paaiškina, kas yra už šios grandinės veikimą matematiką?Suprantu visus komentarus.Thanks in advance.

Jūsų pasiūlymas yra pernelyg bendro pobūdžio.Aš negalėjau rasti dokumentus, kad aš noriu.Ar galėtumėte numatyta išsamiau kuris dokumentas naršyti?

Sveiki, snoop835
Schema yra labai sunku įsivaizduoti, aišku, gal atskirai juos į didesnius failus

Hi guyz,

I have attached daugiau bendresnį vaizdą.Pls let me know jeigu jūs Guyz nematote paveikslėlio aiškiai
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

snoop835,
R šiuos pagrindinius klausimus, galite gauti atsakymus
kiekvienoje knygoje paaiškinta, kad ppln ADC.

linkėjimai.

Sveiki Snoop835,
Prašome pateikti geresnį vaizdą!
Antra, nepamirškite įdėti savo schematiškai laikrodžiai etapą, nes w / o laikrodis nėra lengva suprasti, ką tai grandinė daro

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back