Padėkite man suprasti šią lygtį (DFT)

M

mehtesham

Guest
Hi everybody x [n] - DfT (N-taškų) -> X [k] - IDFT (M) -> y [n], kaip mes galėtume rasti y [n], x [n ]? (Tiek M ≥ N ir M

Apskritai DfT yra diskretaus laiko, bet nuolatinis dažnis. Kai DfT dažnių kintamasis discretized paprastai dar vadinamas DfT. FFT yra efektyvus būdas skaičiavimo DfT su diskrečiųjų dažnio. Cheers ... [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 11 minučių: [/color] [/size] Sveiki dar kartą, šiek tiek išsamiau apie šią temą ... [Color = darkred] sparčiosios Furjė transformacijos (FFT) yra tiesiog specialius algoritmus, įgyvendinti Diskrečioji Furjė transformacija su nemažai sutaupyti skaičiavimo laiko klasėje. Reikia priminti, kad FFT nėra kitą transformaciją iš DfT, bet tik žymiai sumažinti reikalaujamų skaičiavimų DFT skaičiavimo. [/Color] prašome kasos šią nuorodą išsamią informaciją apie DfT: http://www.cage.curtin.edu.au/mechanical/info/vibrations/tut4.htm

Aš esu labai domina ši tema, nes aš mokausi DFT ir FFT. Gali kas nors padėti su kai kuriais MATLAB pavyzdys ar internete, kur mes galėtume rasti juos?.

Hi atsakyti mehtesham, manau, kad tuo atveju, kad M! = N u negali rasti išraiška susiję X ir Y. onl taip, kad gali padėti u skaityti upsampling ir downsampling cocepts descrete-laiko srityje. (Išsami info saied, DSP Oppenheimo ---> galima EDAboard). skaityti RHE sąvokas ir sudaryti. Į sveikatą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back