Padėkite man sukurti kontrolės greitis DC variklis naudojant IGBT

O

oawam

Guest
Hi gali padėti mano: Man reikia dizaino kontrolės greitis dc motorinių transporto priemonių valdytojų IGBT variklis 220V, 15A, 3HP

Įprasta metodas yra impulso plotis moduliuoti įtampos varikliu.

ST / Shingdengen / allego turėti tokios kontrolės lustas, galite naudoti tokius Schip kontroliuoti IGBT, tada kontroliuoti DC variklis. Pagrindinis teorija mažas ar didelis DC variklis yra tas pats.

Ar yra kokia nors speciali procesorius, kuris gali atlikti geriau Brushless Motor kontrolierius binu g

Už paprastą prašymą, galite naudoti šiuos mikroschemos: MC33033 Brushless DC Motor VALDIKLIAI Motorola MC33035 Brushless DC Motor VALDIKLIAI Motorola MC33039 uždaro ciklo Brushless Motor ADAPTER Motorola "Texas Instrument" siūlo TMS2000 serijos DSP valdikliai, kurie yra optimizuotas judesio kontrolės taikymą. Aukštojo pabaigoje taikymo BLDC variklis, galite apsvarstyti galimybę naudoti šį valdiklį. Yra daug dizaino pavyzdžių / kodus galite rasti TI tinklavietėje.

U galite naudoti impulso pločio moduliacija naudojant 555 ir vairuoti variklio naudojant relės

kai mikrokontrolerių gali vairuoti PWM signalus jei aš nesu klysta.

[Quote = njbibin] U galima naudoti impulso pločio moduliacija naudojant 555 ir vairuoti variklio naudojant rele [/quote] Tai bloga mintis. Coz kai variklio įjungimo relės bus sudeginti!. Gal jūs turėtumete perskaityti kai kurie įstatymai - omų pirma:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back