Padėkite man su mano PC

M

marsvoltaire

Guest
Turiu problema su mano kompiuterio.Everytime I start my PC jis visada išsijungia metu pakrauti savo OS (Windows XP).Po to aš pamačiau, Windows XP logotipas pakrovimo mano ekrano daugiau ar mažiau 5 sekundes, jis tiesiog išsijungia, ir nėra ant mano monitoriaus ekranas.Koks galėtų būti jo priežastis?I am going pakeisti aparatūros .... Padėkite man Pls .... Ačiū

Labas

Aš ką tik atėjo mūsų nuo problemų aš, siūlau jums perskaityti šią AG http://support.microsoft.com/kb/314058

sėkmės

Sal

Jei ši problema atsiranda, tik neseniai, todėl priežastys gali būti:
- Bet kuris virusas.
- Visi naujai įdiegtos kompiuterinėje arba programinėje įrangoje konfliktas.
- Windows buvo sugadintos dalinai po tam tikro naudojimo laiko.

Taigi, jūs galite:
- Boot ir nuskaityti nuo virusų bet diskelių arba CD-ROM.
- Pašalinti visus naujai įdiegtos kompiuterinėje arba programinėje įrangoje.
- Remonto, ar geriau iš naujo įdiegti Windows.

Siūlau iš naujo įdiegti Windows, jei jūs turite jį naudoti 6 mėnesius arba ilgiau, tai yra geriausias sprendimas, bet kuriuo atveju.Ir pabandyti naudoti Norton Ghost ar komunalinių paslaugų už disko atvaizdą greitai atsarginės kitą kartą.

nguyennam

Ar ne taip kaip standusis diskas nepavyko, nes kitas bus tiesiog pakabinti į paleisties ekraną.
Pagrindinė priežastis, manau, kad CPU perkaitimo Paleidus Windows automatiškai uždarymų.
Ar galite vėl ją paleisti iš karto po to, kai jis išsijungia?

Kita priežastis galbūt kitų jūsų aparatūros rengia per daug energijos.
Ar jūs nieko diegti naujas pastaruoju metu?

Beje, kas yra kompiuteris specifikacija (procesoriaus tipas ir greitis, plokštė, ir tt ..)

Prieš įtarti savo kompiuterio pati, tik patikrinkite, ar ėmėtės maitinimo per Extender.Jei taip, tai patikrinti.Jei HAV ėmėsi tiekimo tiesiai iš sienos lizdą, patikrinkite savo žemėje ir neutralios linijos.Jei jis iš darbo UPS, tada ok ...Problema gali būti dėl PC h / W.

@ Invent:

Štai Specifikacijos:
P4 1.8GHz
ECS MOBO
64MB Inno 3D video korta
256MB DDR PC2700

I'm įtarti Vaizdo plokštė problema ... Ar tai įmanoma?
Ir aš bandau paleisti Windows ant safe mode, bet tas pats atsitiks, visus matau, yra tamsus ekranas.Ačiū

Panašiai kaip 4 metų senumo PC ..
Daugiau dalykų gali suklysti.

Tik patvirtinti, ar uždarymo sistemos visiškai ar jis vis dar, bet yra tuščias ekranas?
Jei sistema veikia, ir jūs gaunate juodas ekranas tada jis tikrai vaizdo plokštė ir moniter problema.

Visi ventiliatoriai veikia?CPU, maitinimo, Northbridge (jei yra), vaizdo plokštė, ir pan.)

Happy problemas.

Galia yra, bet nėra ant mano monitoriaus ... Be to, procesoriaus ventiliatorius veikia patį su video.Bet aš nematau, bet šviesos (LED ne) mano plokštės.Ar kažką daryti su plok?Ačiū už atsakymą ..

Yra su jūsų OS problema.Įdiegti iš naujo ir bus gerai.taip pat galite atlikti vieną dalyką, kad DOS įkrovos diskelio ir naudoti ją, jei viskas ok tada iš naujo įdiegti OS.

Taip pat galite naudoti "Fdisk" in DOS įkrovos diskelio, ar pertvarų buvo pašalintas arba ne.

Tai gal virusas.Jūs shoud patekti į Safe Mode, spausdami klavišą F8 metu jūsų pradėti ir pasirinkti Safe Mode.Afterthat įsteigti Antivirusinė programinė įranga ir nuskaityti savo kompiuterį iš karto.

Ačiū už atsakymą .... aš jau sutaisyti mano kompiuterį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back