Padėkite man su CCS eilutės PIC C Compiler

S

Sobakava

Guest
Kaip aš galiu padaryti kažką panašaus į tai CCS PIC C Compiler? char str1 [10]; jungiklis (str1) {atvejis "abcd": dosomething ...; atvejis "efgh": doSomethingElse;} arba jei (str1 == "abcd"), {dosomething}! strcmp (Str1, Str2 archyvas) neveikia su konstantų, pavyzdžiui, "abcd". ! Kaip aš galiu padaryti su atminties veiksmingas būdas? linkėjimai.

Ar jungiklis pareiškimas darbas? Aš naudojamas tik su sveikųjų skaičių (bet hey, jie tiesiog kaip char matricos ;-), baitų skaičius) Ar palyginti darbą? Ar jūs ar vienas iš bibliotekų apkrauti == operatoriui, kad būtų galima palyginti char masyvus? didžiąją laiko dalį aš tiesiog naudoti memcmp [String1, String2, nrofchars), ji grąžina 0 IT stygos yra lygūs ir kitas numeris, jei jie nėra (tai taip pat naudinga rūšiuoti alfabetically i atspėti ;-)) tik ieškoti informacijos apie neto. Tai standartinės bibliotekos funkcija. ką reiškia su atmintim veiksmingai? jums reiškia: nevalgymo metodą arba vienas, kad kaupiama mažiausio kodą. (Galbūt jūs turėtumėte pabandyti kelis metodus, nes jis gali būti kompiliatorių priklausomas) Kai tikrai turi turėti mažą ir greitai kodą, rašyti prieš jį surenkant ir nuorodą.

pažymi, kad, kai jūs darote, kaip tai jūs palyginkite tik patarimų (ne duomenis, virvele). Aš niekada vartoti CCS PIC C kompiliatorių, bet užprogramuoti daug C įskaitant mikrokontrolerių, ir aš manau, kad shuld būti šiek kaip string.h biblioteka, arba panašus lyginant funkciją. Jei ne - parašyti tokią funkciją, savo!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back