Padėkite man .. problemą įjungiama relės

8

89Panadol

Guest
Hai visiems ... Turiu problema su mano Ultragarso Radarai projekto .. • Problema yra: 1) Pasiūlymas detektorius negali sukėlė relę. 2) Kai nėra prijungtas prie išėjimo iš ultragarso radaras relės išėjimo įtampa yra beveik 9V, kai ji aptinka judesį. 3) Kai prijungtas prie relės išėjimo iš ultragarso radaras, išėjimo įtampa yra tik 2 prieš, kai ji aptikti Motion "(nepakanka įjungiama relės) • Ši grandinė naudoti tranzistorius BC547 pora kaip išėjimo signalą paleidęs relės. • Kaip aš galiu padidino įtampą, kai ultragarso radaras prijungtas prie relės .. • Nuoroda į projektą http://www.high-voltage-lab.com/247/ultrasonic-radar

Jums nereikia "didinti" įtampą, išėjimo kaištį [9] O [, rašiklis]-C [ollector] - taip ji grimzta srovės 0V [GND], ir relė turi būti prijungtas tarp pin [9] ir Vcc, kaip parodyta pridedamame nuotrauką .. IanP: |

Sveiki, Manau, kad jums gali būti naudojant relę pernelyg didelis iš ritės. BC547 gali tik galia iki tam ritė iki 100mA. Patikrinkite savo relės energijos suvartojimą. Galia iki savo relės su 12V maitinimo. Matuoti srovę .... Jei ji yra> 100mA, jums reikės sąsaja išėjimo į kitą stipresnį tranzistoriaus vairuoti apkrova, yra didesnis nei Jūsų relė poreikis. Nuoširdžiausi linkėjimai, Siong Boon [COLOR = "# FF0000"] MODERATORIUS -, SIGNATURE NUORODOS DRAUDŽIAMA [/color]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back