Padėkite man išspręsti nestabilus ASK išvesties

R

rag_npa

Guest
Aš pastatytas tikslumo Termometras naudojant MTTP jutiklis su-100.0C iki 400,0 ° C ir rezoliucija 0.1C dirba ieškoti lentelės. Bet problema yra, O / P ICL7135 ADC didina gradualy 0.1C už 10 minutės tarifas, jei mes prisijungti fiksuoto rezistorius I / P insted MTTP bandymo priemonę. Ar kas nors man padėti, kaip stabilios laiko atžvilgiu.

Taigi, ar rodmenys stabilizuosis po kurio laiko, ar jis ir toliau didės? Mano spėjimas būtų kažkas, jūsų sistema yra nutolimas dėl savaiminio įkaitimo. Įsitikinkite, kad įvesties laikrodis ir Vref yra stabilus temperatūros. Po to ... dauguma elektroninių prietaisų temperatūros koeficientų, todėl ji gali būti beveik viską, įskaitant varžų jūs naudojate, kad galėjo Skurde temp. koef. Duomenų lape turi pasakyti jums, kokios temperatūros dreifo galima tikėtis iš ADC. Jūs arba kompensuoti už juos, palaukti, o abroad stabili darbinė temperatūra tada dar kartą persvarstyti, ar visos sistemos temperatūra stabili krosnelė. Sėkmės.

Jei šilumos problema, galite pabandyti siauras upelis, pučianti šiltą orą arba vėsaus oro atskirų komponentų greitai rasti jautri.

Dėkojame, Draugai. Tai buvo įtampos Reffrence LM336 drifting.Could nors pasiūlyti, kaip ją ištaisyti.

Imtis LM336 duomenų lapą. (Tai paprastai pirmąją vietą, ieškoti atsakymo dalis.) Pirma, įsitikinkite, kad jūs naudojate šališkumo diodas yra mažai, kiek įmanoma sumažinti savarankiškai šildymo. Antra, yra grandinės, siekiant sumažinti temperatūros dreifo. (Šio dokumento 2) http://cache.national.com/ds/LM/LM136-2.5.pdf Naudojant sumažinta temperatūra bendro. grandinės, lape tipas. 1.8mV su max 6mV dreifo nuo 0 iki 70 laipsnių. , Jei tai nėra enought jūsų, jums reikia pradėti ieškoti ko nors, kad geriau temperatūra koef.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back