Padėkite man išspręsti lygtį!

H

hamidr_karami

Guest
Hi all, prašome išspręsti Šitas / Inf | | (x ^ (U-1)) * sin (x) dx =?? | / 0 bye

Hi steve10 ačiū / Inf z ^ (-u) Pi Žinau | -------- DZ =------------ / 0 1 + z ^ 2 2 * nuodėmės ((1-u) * pi / 2), tačiau nemanau, išvesti jį. prašome išvadą jis man.

[Quote = hamidr_karami] Hi steve10 ačiū / Inf z ^ (-u) Pi aš žinau | -------- DZ =------------ / 0 1 + Z ^ 2 2 * sin ((1-u) * pi / 2), tačiau nemanau, išvesti. prašome išvadą jis man [/quote] yra tiesioginė citata iš jūsų paskutinį pranešimą. Ar galite jį perskaityti? Ar tikitės, kad galėčiau jį skaityti? Ar jūs rimtai žiūri į jūsų klausimą, ar jūs tik apgaulės aplink čia? Bet kokiu atveju, aš vis dar spėti ir bandyti atsakyti dabar, bet ne vėliau. Pabandykite apskaičiuoti Integruoti [z ^ (-u) / (1 + z ^ 2) {Z, 0, Infinity}]? Yra keletą būdų, kaip išspręsti šią integralas. Vienas iš jų yra per infinte produkto nuodėmę [x]. Procesas yra gana ilgas ir therfore, mes pamiršti. Paprasčiausias būdas (man) būtų likučių teorema. Štai ka reikia daryti: 1. Nustatyti f (z) = z ^ (-u) / (1 + z ^ 2) (pranešimas, kad -10. Likusi tik su kai kuriais algebrinės operacijos. Sėkmės.

Hi Steve dovanokite ir padėkoti jums už tai. Linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back