Padėkite man išspręsti kai Diferencialinė lygtis

C

comnint

Guest
prašome padėti man išspręsti šią Diferencialinė lygtis lygtis yra pridėti failo [/img]

Bandžiau daryti mano geriausias dar dont no tai, kaip ji gali būti išspręsta??

Aš irgi. Iš pradžių aš pagalvojau, kad tai yra tiesiog paprastas skirt lygtis, kaip: y '= y + x Bet tikrai didelė problema, kai y "yra vardiklis patinka 1 / y' = 1 / y + 1 / x Ši diff lygtis neturi kaip bet kokia forma, kad aš sužinojau anksčiau. Gal tai tik todėl, kad aš nežinau, kaip naudoti sub-kintamąjį. Tačiau, manau, yra keletas skirt lygtis atsižvelgdamas šaknis, kad negali būti išreikšta normalus funkcijų, kad mes žinoma. Ar dar kas nors čia žino, kaip įrodyti, kad tai paskutinis lygties šaknų, negali būti išreikšta normalus funkcijų, pavyzdžiui, sin, cos, eksponentinis, polynomical ,...?

Aš taip pat labai domina išspręsti šią differntial lygtis. Aš taip pat bandė sunku pakankamai, bet ne laimę. Atrodo, kad netiesinio differntial ekv. -Nand_gates

Aš siūlau jums pabandyti Furjė transformacija. Ji gali padeda dėl 1 / y "sunkumų.

Iš kur gavote šį skirtumą ekv. kad taip pat gali padėti ją išspręsti!

Diferencialinė lygtis, kurių sprendimas satifies egzistavimo ir vienintelė gali būti išspręsta naudojant Ar-algebra. Problema tada yra rasti tinkamą begalybės transformavimo, kuriuos galima įvežti lygtimi pati. Daugiau informacijos Classic knyga "simetrija ir Diferencialinė lygtis" GWBluman S. Kumei, Springer-Verlag 1989. Galingas paketas Mathematica sukūrė Gerda Baumann yra turimo savo knygoje "Simetrija analizė Diferencialinė lygtis su Mathematica".

Jūs visada galite pabandyti pakeisti Diferencialinė lygtis, laimėti Furjė ar Laplace, gana visada yra geriausias būdas

Prašome rašyti popieriaus lape, taip geriau suprasti išraiškos dy / dx = (x * y) / (x + y) y '= dy / dx taip, (x * y ") + (y * y" ) = (x * y) y + (x * y ") + (y * y) = y + (x * y), d (xy) / dx + 0,5 D (y ^ 2) / dx = y ( 1 + x) i / yd (xy) + [(0,5 / y), d (y ^ 2)] = (1 + x) dx I dont know what to do po to, galbūt tai gali būti daug naudos mano drdolittle: )

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back