Padėkite man išspręsti šią lygtį integracijos

M

max232

Guest
Sveiki, Aš ieškau su intergrer tai I = (sin ((A * cos (x))) / cos (x)) ^ (2) * nuodėmės ^ 3 (x) dx dx (0 PI), be naudojant MATLAB Ačiū

Ar savo antrąjį skliaustuose aplink ACOS (x) yra priežastis? Pavyzdžiui, aš žodį į jūsų klausimą, nes tai: [Sin (Acosx) per cosx integracijos visų kvadratu] [padauginta sinx Cubed] [padauginta dx] (Pi 0)

[Quote = rudane] [Sin (Acosx) per cosx integracijos visus kvadratu] [padauginta iš sinx Cubed] [padauginta dx] [/quote] (O PI)

Aš pridedamas iš dalies išspręsti jūsų problemą. Turėtumėte galėti užbaigti jį dabar.

klevas, ir rasti sprendimą, kaip: Klevų įvesties> sudedamoji: = int ((nuodėmės (* cos (x)) / cos (x)) ^ 2 * nuodėmės (x) ^ 3, x = 0 .. Pi) pi / 2 3 | nuodėmės (cos (x)) nuodėmė (x) integralas: = | ---------------------- dx | 2 / cos ( x) 0 Klevų įvesties> int ((nuodėmės (* cos (x)) / cos (x)) ^ 2 * nuodėmės (x) ^ 3, x = 0 .. Pi); -3 + 2 cos ( ) * cos (A) + cos (A) nuodėmės (A) + 2 Si (2) * ------------------------ ----------------------------------------- jei A = 1, atsakymas: - 2 + cos (2) + cos (1) * nuodėmės (1) +2 * Si (2) atžvilgiu, Lkuzu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back