Padėkite man apie Avant!

S

snaityma

Guest
Hello everybody,

Į "Apollon", "mes turėtume pagrindinės bibliotekos ir informacijos biblioteka (standartinis ląstelių bibliotekos pavyzdžiui). Abu jie technologijų failą atskirai.
Kas atsitiks, jei pagrindinės bibliotekos ir informacijos biblioteka turi skirtingas technologijas failą?

snaityma rašė:

Hello everybody,Į "Apollon", "mes turėtume pagrindinės bibliotekos ir informacijos biblioteka (standartinis ląstelių bibliotekos pavyzdžiui). Abu jie technologijų failą atskirai.

Kas atsitiks, jei pagrindinės bibliotekos ir informacijos biblioteka turi skirtingas technologijas failą?

oh, ir neseniai taip pat susiduria su šia problema.Aš Dotarłeś susisiekti su liejyklų ir pervesti mane su Atnaujintas paketas (iš tikrųjų, tai yra LVS runset failas) ir leiskite man paleisti su Herculus (Synopsys) po GDSII iš Apollon.Manau, kad papildomai gali sukelti klaidų šiuo būdu, bet mes neturime kito pasirinkimo.

beje, dizaino aš paminėti vieną kietąjį TL embeded, tačiau per TL yra kitos bendrovės, pagal liejimo's 3M technologijos, todėl gali padaryti tik LVS be to sunku ip prieš tai runset.

Aš atsisiųsti apollo samouczku forma Taivanas CIC, bus nusiųsti kada rasti būdą ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back