Padėkite! - CST MWS uosto apibrėžimą klaidos pranešimą

S

svarun

Guest
Sveiki visi, Aš esu imituoti mikrojuostelinių linija mišrios oro silicio substrato. Nustatyti bangų uostų abiejuose galuose. Gaunu klaidos pranešimą. "Bangolaidžio uosto numeris 1 yra per trumpas bangolaidžio turi būti homegeneous atleast tris meshplanes dauginamosios kryptimi". Turiu užtikrinama, kad substratas smulkiai kurių dydis - užtikrinti, kad ji atleast 8 langeliai x kryptimi, kuri taip pat sklidimo kryptį. Dar theerror saugo Popping. Ką man daryti? Ačiū už sugaištą laiką. -Svarun

Hi EIRP ir RF simuliatorius, Ar galėtumėte pasakyti, jei tai, ką aš suprantu homogeniškumą teisinga? Tai, ką aš suprantu. Tarkime, mano sklidimo kryptis pasakyti X. Aš iš esmės padaryti tris plonas riekeles, atitinkančių trijų langelių išilgai x ašies ir lygi yz plokštumoje bangolaidžio uosto dydžio. Tada aš žiūriu į tris riekeles. Jie visi turėtų būti vienodą prasmę, jos turi persidengti viena nuo kitos tiksliai. Ar ši teisė. Prašome pasakyti, ar tai teisinga? PS: Jei tai yra teisinga tada mano modelis nėra patenkinti šį ir todėl aš negaliu imituoti. Turiu išsiaiškinti kitais būdais. Ačiū už sugaištą laiką. -Svarun

[Quote = svarun] Labas eirp ir RD simuliatorius, Ar galėtumėte pasakyti, jei tai, ką aš suprantu homogeniškumą teisinga? Tai, ką aš suprantu. Tarkime, mano sklidimo kryptis pasakyti X. Aš iš esmės padaryti tris plonas riekeles, atitinkančių trijų langelių išilgai x ašies ir lygi yz plokštumoje bangolaidžio uosto dydžio. Tada aš žiūriu į tris riekeles. Jie visi turėtų būti vienodą prasmę, jos turi persidengti viena nuo kitos tiksliai. Ar ši teisė. Prašome pasakyti, ar tai teisinga? PS: Jei tai yra teisinga tada mano modelis nėra patenkinti šį ir todėl aš negaliu imituoti. Turiu išsiaiškinti kitais būdais. Ačiū už sugaištą laiką. Svarun [/quote] Mielas draugas homogeniškumą reiškia, kad nėra keičiasi šėrimo bangolaidžio matmenys skersine kryptimi (notacijos yz) per 3 skiltelės x (dauginimui) kryptimi, gerai? Aš pridėti paprastą paveikslėlį ... Jei nepadės, prašome rašyti savo projektą čia! Best regards eirp

[Quote = EIRP] [quote = svarun] Labas eirp ir RD simuliatorius, Ar galėtumėte pasakyti, jei tai, ką aš suprantu homogeniškumą teisinga? Tai, ką aš suprantu. Tarkime, mano sklidimo kryptis pasakyti X. Aš iš esmės padaryti tris plonas riekeles, atitinkančių trijų langelių išilgai x ašies ir lygi yz plokštumoje bangolaidžio uosto dydžio. Tada aš žiūriu į tris riekeles. Jie visi turėtų būti vienodą prasmę, jos turi persidengti viena nuo kitos tiksliai. Ar ši teisė. Prašome pasakyti, ar tai teisinga? PS: Jei tai yra teisinga tada mano modelis nėra patenkinti šį ir todėl aš negaliu imituoti. Turiu išsiaiškinti kitais būdais. Ačiū už sugaištą laiką. Svarun [/quote] Mielas draugas homogeniškumą reiškia, kad nėra keičiasi šėrimo bangolaidžio matmenys skersine kryptimi (notacijos yz) per 3 skiltelės x (dauginimui) kryptimi, gerai? Aš pridėti paprastą paveikslėlį ... Jei nepadės, prašome rašyti savo projektą čia! Best regards EIRP [/quote] Gerbiamasis EIRP, Ačiū už jūsų paaiškinimus daug, nors ypač paveikslėlį. Aš tikrai vertiname Ar vartojate savo laiko piešti iliustracijas. -Svarun

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back