paaiškinti tilto grandinės veikimą su IGBT

R

ravit245

Guest
Čia yra mano abejonių, kaip šis tiltas darbas + ve pusę cycle.as, kiek žinau, srovė, IGBT metu gaus nuo kolektoriaus spinduolis iš igbt.Actually mano grandinės veikia su pwm būti paprasta i, ankštiniai inboth + ve &-ve puse ciklai. PLZ paaiškinti, valiutų srautą tilto. [PRIDĖTI] 65838 [/ PRIDĖTI] mano, Ravi grandinė naudojant galios koeficiento korekcijos "postūmis-Buck mode.plz paaiškinti

Gerbiamasis Ravi Labas Tai labai paprasta. U1 ir U4 įjungti kartu ir U5 su U2. ir U1 ir U2 viduryje bus prijungti prie apkrovos. ir U4 ir U5 viduryje bus prijungti prie kitos galvos krovinio. Taigi visoje apkrovos įtampos poliškumas bus pakeisti, ir jūs turėsite AC įtampos visoje apkrovos. Nuoširdžiausi linkėjimai Goldsmith

Gerbiami Goldsmith, Yeah Thats tiesa, bet mano abejonių, ar srovė tekės nuo spinduolis kolekcininkų IGBT [/quote] IGBT srovė tekės iš kolektoriaus spinduolis IGBT Ravi [/quote]

Gerbiamasis Ravi Labas Jei įtampa (AC įtampa), kad jūs įtraukėte ją viduryje tilto būti neigiamas arba teigiamas, jei turite ne PWM GS mazgo, srovė bus eiti per kovos lygiagrečių savo IGBT s diodai. bet jei turite PWM arba vairuotojo signalą visoje VVP sankryžos, jei įtampa yra teigiamas (sinusas) (esant kaire vidurinėje galvos). U2 gali Prisidėti srovė arba D1. ir teisę galva yra kaip kairiajame galva. manau, kad jūs norite sukurti vidutinį valdytoją? Nuoširdžiausi linkėjimai Goldsmith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back