Paaiškinkite man sąvoka virtualus laikrodis varžančios dizainas

D

dak-ju

Guest
Labas gali kas nors paaiškinti man, virtualios laikrodis sąvoka varžančios dizainas? Mano dak-ju

kai mūsų naudojant DC CLK sudaro nekilnojamojo laikrodis ir virtualios laikrodis, nekilnojamojo laikrodis yra jos šaltinis, virtualios nėra jo šaltinio, mes galime apibrėžti įvesties ir išvesties santykinis vėlavimas naudojant virtualią kaip nuoroda laikrodis, ji taip pat naudinga varžančios šukos logika.

Papildomos informacijos virtualių laikrodis: Vietoj set_max_delay į suvaržymas UR Combo blokas, galite naudoti virtualų laikrodis ir naudoti set_input_delay ir set_output_delay, kuris gali mažėja runtime ir atminties DC. Hope this helps:)

[Quote = silverbyte] Yra gera pranešimus Virtualus laikrodžiai ne h ** p: / / loxos.blogspot.com/2005/04/timinganalysis-why-virtual-clocks.html Ką manote apie šį paaiškinimą [/quote] Sveiki, ya gana malonus. Bet pasakykite man, kaip jūs pripažinti virtualus laikrodžiai ir susieti su bet flip-flop pats. Nuoširdžiausi linkėjimai,

[Quote = dBUGGER] [citata = silverbyte] Yra gera pranešimus Virtualus laikrodžiai ne h ** p: / / loxos.blogspot.com/2005/04/timinganalysis-why-virtual-clocks.html Ką manote apie šis paaiškinimas? [/quote] Sveiki, ya gana malonus. Bet pasakykite man, kaip jūs pripažinti virtualus laikrodžiai ir susieti su bet flip-flop pats. Nuoširdžiausi linkėjimai, [/quote] Sveiki, apibrėžimas virtualus laikrodis yra labai paprasta. Ar ji, kaip nurodyta toliau: create_clock-pavadinimas "clk_virtual" - laikotarpis, signalo {0 x} Nuoširdžiausi linkėjimai, dak-ju

create_clock-pavadinimas "clk_virtual" - laikotarpis, signalo {0 x} Tai yra gerai, bet tikiu, kad ši komanda yra naudojami dizainas kompiliatorių, ką apie kitas EGA įrankiai, tai galima jį naudoti kitas EGA įrankiai?

virtualus laikrodžiai yra naudojama apriboti jei įvairių logika, taip pat galite suvaržymas I / O wrt virtualus laikrodis, siekiant gauti latentinis nekilnojamojo laikrodis.

Aš nesu tikrai suprasti ją. Ar galite pateikti keletą schema ir paaiškinimai. Jūsų pastangos yra labai vertinamos. ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back