Paaiškinimas USB sandorių srauto

Z

zel

Guest
Hi guys, Aš tik noriu žinoti. Aš perskaičiau USB3.0 spec, bet aš vis dar ne suprasti. kas nutiks 1., po to, kai mes prisijungti priimančioji naudojant USB prietaisas. paketų sandoriu .. prašome padėti man suprasti sandorių srauto .. Dėka :?::?::?::?::?::?:

svetainė yra naudinga ..: D bet spec paaiškino svetainėje yra USB2.0 .. O gal jis panašus sandoris, pavyzdžiui, USB3.0 ... I dont know, vis dar ieško .. jei kas nors gali tai aiškiai paaiškino man, aš labai vertinu .. : D

Po to, kai mes prijungti įrenginį prie kompiuterio valdiklio, priimančioji daryti Imtuvo aptikimo, tada atlikite apklausos ir sudaryti U0 valstybės. U0 valstybės antraštės eilės numerį, reklama ir RX heaser buferio kredito reklama, tada tiek priimančiosios ir prietaiso keitimo uosto pajėgumų MBP ir padaryti prievado konfigūraciją. Tada mes galime perduoti bet kokią paketinių kaip USB 2.0. Kai nėra pakuotojas turi būti perduodama, jis gali patekti į U1/U2/U3 valstybės, kad būtų taupoma energija. Tai USB3.0 pagrindinės sekos.

Snoop USB 3.0 sandoris naudojant [url = http://wiki.wireshark.org/CaptureSetup/USB] wireshark užfiksuoti eismo usb [/url] ir praneškite mums, ką radote. ;)

wow .. Ačiū varkylin, Jūsų paaiškinimas man padėti daug .. mrflibble, I really dont know, kad mes galime nufotografuoti? jos nuostabus .. problema išspręsta!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back