Pažymėkite, jei kas nors dėvi laidą

Z

zanov

Guest
Aš žinau, tai yra problema, nes nuskaitymo visų dažnių yra kažkas gali būti atliekamas ne su paprastu RF pomėgiai grandinę.

Bet kas, jei (man padėti čia), jei kas nors gali būti pajuto per keletas Holo efektas, Wiegan poveikis IC grandinės matomumą energijos atidžiai reiškia kažką gali daryti?

Standartinė orlaivių RADIOLOKACINEI įspėjimo imtuvas yra diodas detektoriumi po žemo dažnio stiprintuvai.Problema su šiuo žemėje yra daug didelio galingumo transliacijos siųstuvais netoli gyvenvietės.Būtų naudinga jūsų pastangų atlikti pjovimo duonos grandinės ir pamatyti, ar transliuoti savo srityje dominuoja produkcijos.

Aš sukūriau šią grandinė vaizdą.Aš šį grandinės knyga.Tai mano pirmasis bandymas.

Buvau rūsyje ir adjustested R1 ir R3 rezistorius būdami 2meters netoli mano monitorių.Jis buvo aptikti labai gerai, jei monitorius buvo įjungimas / išjungimas.

Momentas įstojo laiptais parodyti maniškiai mano sukurtos grandinės jis skamba žadintuvo visur.

Taigi ši grandinė nebuvo gerai panaudoti mane.I dont wanna naudoti antenos čia, nes aš dont know kokia juosta nuotolinio yra transmiting ir aš eagered eiti po šių Holo efektas įtaisai bet dont know kur pradėti čia.

I'll find it.
ačiū
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Šis projektas turi keletą trūkumų ...

Į sustiprina kaskados turės daug naudos,
tai tiesa, tačiau tik žemesnius dažnius (priklausomai nuo GBW produktas Opamp).Norìdami nustatyti signalo aukštojo freqs, turite downconvert mažo freq.Pvz su paprasta hf diodas, kaip nurodyta anksčiau.Ši dalis nėra ...Jums tik išgirsti mus gwiżdżą į orą, pavyzdžiui, perėjimas pereinamųjų iš stebėti ...

opamps yra BiMOS opamps iš Intersil ir tik 20MHz pralaida teoriškai spėju.

Aš grandinė iš knygos iš RadioShack Jūs visiškai teisus grandinės pastebi komutacinius pereinamųjų monitoriaus apsukti on / off.

Vaikinai rodo man etalonas iš kur aš galiu žiūrėti, diodas sprendimas gali būti burnden.Kokios dalys, kaip grandinę?

ačiū

Pora metų atgal buvau gauti CE sertifikavimo, TUV.Dalis proceso tikrinimo emmissions (per orą).Naudojant aukštos klasės spektro analizatoriai ir masyvas plačiajuosčio ryšio antenų stebėti emmissions mano prietaisu įvairiais kampais (Nejudančio antena o sukasi mano prietaisu).Mane stebina visus transmisijose ten, ir buvo 10 mylių už miesto!Taigi,
norint turėti įtaisą, kuris aptinka VISI transmisiją ir nors aptinka silpnas signalas ant kad neatrodo įmanoma.Su visais pažangių metodų aptikimo vengimo aš manau, kad šio tipo detektorių turės ribotą taikymo.Bet tai tik mano gut feeling ...

Kad yra visiškai teisinga.Tai kaip glusi vaikinas posėdį pirmą kartą.Jis gali išskirti kažką, bet tikrai nežino, kas.

Jei gyveni mieste netoli radijo tinklo / mobiliojo telefono tinklo antena, detektoriaus gali sukelti visą laiką.Taigi jūs turės aukštesnis jūsų ribos, mažesnės jautrumo rezultatas.Pasirinktinas aptikimo yra raktas.Kodėl mes vis norime superhet / ZIF dar po visus?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back