P * Otel pėdsakas

T

tjalps

Guest
Labas!

Can anyone help me dizainas šio footrpint P * Otel DXP.
Problema yra ta, kad litavimo kauke yra ne symetricaly per trinkelėmis, tik vieną dalį platforma yra atvira.

http://catalog.osram-os.com/media/_en/Graphics/00017073_0.pdf
8 paveikslas

Bet idėja yra wellcome!

Linkėjimai!
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Labas,
U gali tai daryti CAMSTATIC redaktoriaus.Konvertuoti PCB failą Gerber.Tada Ištrinti Lipniosios į topsolder kaukė Gerber. (Ty ištrinti trinkelės kur nors u dont wanna turi atidarymo)kun

Aš spręsti, kad PCB biblioteką, kad aš sukūriau, kad pėdsaką.

Linkėjimai!

Vienas būdas būtų sukurti trinkelės naudojant užpildo.A užpildyti nebus automatiškai litavimo kauke pašalinti PCB redaktorius - tiesa trinkelės daryti.Jei jau turite ceated PAD srityje su vario užpildo, sukurti užpildo apie kaukes sluoksnis (tai yra neigiamas sluoksnis) atidaryti tik plotus, reikalingus prietaisas lituoti trinkelės.

Alternatyvus būdas būtų vieta tiesa trinkelės dydis reikalingas prietaisas, tada naudokite vario užpildyti plėsti šilumos grimzdimo srityse, kaip parodyta paveiksle.Į trinkelės bus be litavimo kauke, bet užpildyti sritims bus taikoma su kauke, kai Gerbers generuoja.

Labas!

Aš padariau taip:

1 vieta normali pad
2 Aš apibrėžta Įdėti kaukė išplėtimas ir solder kaukė išplėtimas turi būti viso taikoma
3 Po to aš turiu pateikti separatly litavimo kauke ir įklijuokite kaukė atidarymo

It looks ok.Ne taip paprasta Yob, kad pirmą kartą.

Linkėjimai!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back