P-MOSFET nebuvo išjungtas

I

ilikebbs

Guest
Mano P-MOSFET nebuvo išjungtas, net jei Vgs = 15V ..
iš lapo, jis sako, kad maksimali įtampa Vgs yra 12V.Nežinau, jei tai yra priežastis.
Dabar tai trunka kelias dienas, man prašyti naujų dalių mėginius.

taip aš vertinu tai, kad jei kas nors gali patvirtinti, kad kai Vgs yra didesnis nei maximu vertė, MOSFET nebus kontroliuojama.

ne tai ne problema, yra kažkas, kad tai neteisinga.naudojate MOSFET dėl didelio kelio arba mažos pusėje ir kaip jums vairavimo vartai ..... šių dalykų poveikį įjungti ir išjungti prietaiso

tada u du atvejai,
1 Pasirinkite: už PVO į kurią reikės pasukti, Vds ≤ (Vgs-VT)
Vd ≤ (VG-VT)
Vd <12-0,4
Vd <11,6

tiek už 0.18ľ tech ... Vd <11,6 V,

kitas Išminčius tikėtina priežastis yra triukšmo skirtumas, u turi padaryti tokio dydžio, kad jis yra minimalus, atsižvelgiant į NM.
If u see NM kreive tai erkė paprastai towads dėl stte net jei jūsų VG yra didelis, todėl darbai atlikti su pirma tranzistoriaus dydžio ir taip pat otherparasitic jungtis prie jos ... Lemme žinoti, kad darbai ...

jei ne mes galėsime patikrinti kitais būdais

Įsitikinkite, kad negalima maišyti ištakos ir santakos.Viduje tranzistorius Yra kūno diodas tarp ištakos ir santakos.Taigi prijungtas netinkamai ji niekada išjungti.

Dabar pasikeitė MOSFET kurių Vgs yra didesnė nei 15V.
bet MOSFET vis dar yra.Nemanau rasti priežastį.

g PIN P-MOSFET yra sujungta su žeme.
ai PIN P-MOSFET yra prijungtas prie 15 V
d PIN P-MOSFET yra prijungtas prie jungties.
tai kodėl?Parašytas po 2 valandų 7 minutės:Aš atsimenu, kad kai Vgs = aukšta, P-MOSFET bus išjungtas.Vgs = žema, P-MOSFET bus įjungtas.
Atrodo, kad aš neteisingai.

Norėdami įjungti "P MOP tranzistorius su turėtumėte kreiptis Kontr įtampa, kuri tu padarei vartų.Jei norite išjungti MOSFET, jums reikia mažesnės Vgs iki 0V visiškai išjungti ją, taip pat pateikti rezistorius iš G-ai turėtų traukti įtampos GND greičiau, kai Vgs nuo-15V iki 0V sukurti greičiau pereiti kartus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back