Osciliatoriai Dizainas tvarka

G

Global_Hawk

Guest
Sveiki, Esu pradedantysis elektronikos srityje .... Buvau išgyvena kai generatoriaus projektavimo dokumentus ir galiojančias konvejeriai. Galiu analizuoti tas grandines, bet man reikia gaires, kaip pradėti tokių osciliatorius dizainas? Kas yra procedūra, jei aš noriu kurti osciliatorius save su blokais, pavyzdžiui, dabartinę konvejeriai?

Sveiki, aš esu pradedantysis elektronikos srityje .... Buvau išgyvena kai generatoriaus projektavimo dokumentus ir galiojančias konvejeriai. Galiu analizuoti tas grandines, bet man reikia gaires, kaip pradėti tokių osciliatorius dizainas? Kas yra procedūra, jei aš noriu kurti osciliatorius save su blokais, pavyzdžiui, dabartinę konvejeriai
Šiame kontekste, aš turiu dvi rekomendacijas:? 1) Susipažinkite su BK principą (perdavimo savybės) 2) Pasistenkite suprasti dizaino principas ir lygtys, aprašančios BK generatoriai. Klausimas: Ar ketinate rasti naują osciliatorius dizaino ar jums atstatyti esamą grandinę?

Ačiū už atsakymą! Esu dar nežinote, kiek, kaip kurti naują grandinę. Tačiau, aš laukiu pakeisti esamą grandinės pagerinti parametrus / sumažinti komponentų ir tt Aš perskaičiau daug literatūros apie CCS. Aš pabandyti suprasti daugiau apie osciliatorius. Visus tolesnius pasiūlymus?

Prašome apsvarstyti dažnių tiesiškumas ir drebėjimas.

Ačiū už atsakymą! Esu dar nežinote, kiek, kaip kurti naują grandinę. Tačiau, aš laukiu pakeisti esamą grandinės pagerinti parametrus / sumažinti komponentų ir tt Aš perskaičiau daug literatūros apie CCS. Aš pabandyti suprasti daugiau apie osciliatorius. Visus tolesnius pasiūlymus?
Kadangi daug CK osciliatorius alternatyvų buvo paskelbti per pastaruosius 10 metų, aš abejoju, jei galite sėkmingai gerinti esamą dizaino (sumažinti komponentai). Yra du pagrindinius svarbius aspektus: * Kodėl grandinės virpėti ir kurių dažnis? (Barkhausen osciliatorius sąlyga, taikomas CK principai) * Kodėl amplitudės stabilizavimo būtina ir kaip jis gali būti atlikti (be daug įtakos THD) Klausimas: Kuris CK tipo jūs ketinate naudoti? (I tarkime AD844)

Ačiū už gaires apie generatoriai pagrindai. Na, dabar aš dirbu PSPICE imituojant įvairias CK įgyvendinama filtrai ir generatoriai. (0,35 um CMOS technologiją, kuri daugiausia remiasi) [color = "Sidabrinė"] [size = 1 ]---------- Pranešimas Parašytas 16:01 ---------- Ankstesnė žinutė 15:59 ----------[/DYDIS] [/color] Ar turite kokių nors nuorodos, per kurias galiu studijuoti CK generatoriai projektavimo principai? Manau būtų labai naudinga.

Hi Global_Hawk, Gerai, aš sužinojau, kad jūs ketinate kurti savo CK, o ne naudojant esamas vieneto. Dėl jūsų klausimą, aš pridėti kelis dokumentus, galite rasti internete. Straipsnyje pateikiama daug informacijos apie toliau literatūra. Vienas svarbus dalykas: Daugeliu atvejų jums rasti pagal raktinį žodį "CFOA" (srovės atsiliepimus Opamp) CK grandynų (generatoriai ir filtrai). Tai painu, bet vienas turi žinoti, kad iš tikrųjų nėra jokių specialių osciliatorius ar filtravimo grandines, turi einamosios atsiliepimų stiprintuvai (CFOA). Bet yra vienas CFOA rinkos (AD844), kuris gali būti naudojamas taip pat kaip BK, nes vidaus aukšto impedanso mazgas yra prieinama. Šis įrenginys yra ne kas kita, kaip su išėjimo buferis laive CK. Ir daugeliu, daugeliu atvejų šis vienetas yra taikomos CK nors atitinkamų osciliatorius ir filtravimo grandines yra vadinami "CFOA pagrindu". Tai tikrai paini, ir mano nuomone tai nėra teisinga. Bet vienas turėtų žinoti apie tai.

Ačiū, taip pat daug informacijos / dokumento ir kliringo abejonių dėl (CFOA ).... Tai bus labai naudinga ... Manau, galiu pradėti temą dabar!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back