Oro lauke ir Radiacinės krašto sąlyga

R

Radike

Guest
Sveiki, aš esu mikrobangų filtro naudojant HFSS11 projektavimo procesas. Norėčiau žinoti, ar, kaip nustatyti tokio dizaino oro lauke? Turėtų padengti visą savo filtro oro lauke, įskaitant substratą arba tik viršutinio paviršiaus, kai filtro juostos linijos pateikiami? Be to, aš norėčiau žinoti, kaip priskirti spinduliuotės ribos šią sistemą sąlygas. Turėtų įtraukti visą langą, arba tik veidus? Ar kas nors padėti man dėl šios? Thanks a lot! : D

Paprastai aš aplink visą struktūrą su airbox kad bent ketvirtis bangos ilgio iš kraštų. Aš paprastai naudoja trečdalis bangos Tiesiog būtų saugus. Tada vėl, Aš esu projektavimas antenos. Filtrai, tikriausiai nereikia rūpintis per daug apie radiacijos. Nepaisant to, ji negadina, naudoti pagrįstą didelės airbox - sako bangos ketvirtadalį ar trečdalį iš substrato. Tai padės užtikrinti, kad bet koks melagingas spinduliuotė yra laikomi viduje langelį. Jei naudojate waveport, įsitikinkite, kad uostas yra priskiriama nuo airbox krašto. Priešingu atveju jums reikės Susitelkusius uosto. Kaip spinduliuotės ribos, pasirinkite airbox veidus ir priskirti radiacijos ribos, kad taip. Norėčiau priskirti kiekvienai veido.

Sveiki, Labai ačiū už atsakymą. "Ketvirtis bangos ilgis" - tai bangos mano modeliavimo dažnių diapazonas. Šiuo atveju, aš paleisti modeliavimo nuo 1 GHz iki 40GHz. Taigi turėčiau tiesiog naudokite "bangos ilgis = 3 * 10 ^ 8 / (10 ^ 9)" gauti apytiksliai bangos vertė? Ar galite paaiškinti šiek tiek apie paskiriant uostų, taip pat? Mano dizainą, turiu du uostus, ir norimą filtrą prasideda maždaug 50μm iš padėklo krašto. Prijungtas 50Ω eilutę filtro pradžios tašką nuo padėklo krašto. Aš sukūriau bangų uoste substrato ir de-įterptųjų 50μm krašto. Tačiau šį dizainą savo uostus liečia veidus oro lauke. Thanks a lot!

Sveiki, Jei dirbate modeliavimo nuo 1 GHz iki 40 GHz, todėl jums reikia imtis airbox dimensiją skaičiavimo Lambda (maksimalus) / 3, tai reiškia, kad 3e8 / 1e9. Bet problema, kad gausite labai daug labai aukštų dažnių tinklelio ir modeliavimas gali veikti ilgą laiką ar net neveikia. Gal jums reikia padaryti keletą juostų, o ne vienoje komandoje ir paleisti pora modeliavimas. Nuoširdžiausi linkėjimai

Ar jūsų filtras ekranuoti? Galite nenorėti naudoti radiacijos ribos.

Ne, ne ekranuoti. Padidino savo oro lauke dydžio, tačiau ji nepakeitė mano modeliavimo rezultatai. Ar žinote, bet dėl ​​šios priežasties? Thanks!

Jei jūsų rezultatai nepasikeitė, nei tikriausiai mažesnės airbox buvo pakankamai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back