OrCAD surinkimo cis klaida [net0016]

C

chuzkin

Guest
Hi everybody. Aš esu priėmimo schema surinkimo cis, bet kai i paleisti BOM, tokį klaidos pranešimą: error [NET0016] failui% s nėra asociacija. Sukonfigūruoti tai Failų tvarkyklė. BOM Atlikta. Be to, kai aš dukart spustelėkite bet schema dalis (prieiga nuosavybė EDITOR), ir tada bandykite uždaryti X iki dešiniajame kampe, rodomas šis pranešimas: ORCAD SURINKIMO atimta galimybė A Neįvardinti failą Ir kai bando uždaryti CAPTURE NVS , pasirodo ta pati žinia repeteadly ir negali uždaryti (Hace priversti naudotis Task Manager). Versija OrCAD 9,0 Nuoširdžiausi linkėjimai.

Aš esu priėmimo schema surinkimo cis, bet kai i paleisti BOM, tokį klaidos pranešimą: error [NET0016] Nėra failas% s asociacija. Sukonfigūruoti tai Failų tvarkyklė. BOM Atlikta.
aš gavau tą pačią klaidą. Viskas, ką aš padariau buvo eiti į direktoriją kur Jūs papasakojo ORCAD išsaugoti savo failą. Bom, pasirinkite jį, eiti į Properties ir pakeisti savo programą WordPad atidaro su. Ji vis dar nėra atverti tiesiogiai man, kai aš pasirinkite Peržiūrėti išėjimo variantą, OrCAD, bet tokiu būdu jūs vis dar galite pamatyti savo BOM. BTW, jūs taip pat galite jį atidaryti su Notepad, taip pat. Atsiprašome, kad aš negali padėti jums su kitu klausimu. Sėkmės!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back