OrCAD schema su koncepcija DTL

V

varan

Guest
Ar yra kokia nors galimybė importuoti OrCAD schema (ne simbolis bibliotekos), kad koncepcija DTL?

Aš nežinau, bet kaip padaryti, kad vertimas.Concept HDL yra gana sudėtingos bylos struktūros schemos.Kiek žinau,
negalima versti iš idėjos, kad nieko kito, ar kas kitas į koncepciją.

Nežinau, kodėl Jūs norėtumėte dirbti koncepcija DTL į pirmąją vietą - tai sunkiau dirbti ir kur kas sudėtingesnė nei OrCAD.

Tai netiesa.Yra vertėjas virsta koncepcija DTL į OrCAD ir atvirkščiai buvo iš etools ir dabar elgris.com
Kaip ir naudodamiesi bet kuriais vertėjas, ką jums reikia padaryti kai kuriuos valyti nuo palatos.

Linkėjimai,

M

majnoon rašė:

Tai netiesa.
Yra vertėjas virsta koncepcija DTL į OrCAD ir atvirkščiai buvo iš etools ir dabar elgris.com

Kaip ir naudodamiesi bet kuriais vertėjas, ką jums reikia padaryti kai kuriuos valyti nuo palatos.

Aš bandžiau nuo idėjos prie jos OrCAD jo dalis.Jis padoraus darbo visiems simbolių ir tinklai buvo.Tačiau ne visi atributai.Todėl kai kurie valymas nebuvo reikalingas.
Kadangi ECO pakvietė tik nedidelius pakeitimus baigti daryti tai koncepcija po visus bet berniuką, kuris buvo sunku išmokti!

M

Ačiū už jūsų atsakymus.
Prieš i importavo OrCAD simbolį koncepcija DTL, bet i dont know how to importo schema iš OrCAD į sąvoką DTL.

Žinau šią priemonę.tai yra tiesioginis vertėjas ir užtikrina gerą rezultatą.ji gali versti OrCAD-> koncepcijos ir idėjos> OrCAD.
Majnoon - kokia versija jums paleisti?

Max Majnoon,
Ar galėtumėte paaiškinti, kaip jūs importuoti OrCAD schema su koncepcija HDL nedalyvauja bibliotekos įsk; uding tinklai?
Ji bus naudinga man.

Jei i vieta tą patį simbolį į cocept DTL schema nuoroda pavadinimas nėra atnaujinti ir reikia change.please visiems padėti išspręsti šią vieną ..

Max Varan,

Kaip jau minėjau savo postą aš vertėjas iš elgris.com

Tai buvo 30 dienų seka versija su 6 ir 7 puslapių.

Linkėjimai,

M

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back