Orcad PCB redaktorius kaiščiai

Z

Z2012

Guest
Aš Orcad PCB redaktorius 16,5. Aš sukurti naują piešinį su tipo pakuotės simboliu, ir tinklelį ir darbo sritimi. Einu įdėti padstacks, pasirinkdami išdėstymo> smeigtukai. Tada "pasirinkite žinutę padstack" dėžutė turėtų sugalvoti, bet tai nėra. Ką aš darome neteisingai?

Visi gali galvoti: Patikrinkite padpath nustatyta: sąranka: Vartotojo nustatymai: Design_paths: padpath Tada aš pridėjo trinkelėmis, eikite į: Maketo: Pads: tada pasirinkote trinkelėmis formą norėjau skirtuką Parinktys.

Dabar matau skirtuką Parinktys. Taigi tai reiškia, kad reikia saugoti visus savo trinkelių dizaino Takt aplanke?
Aš galiu galvoti ne tai: Patikrinkite padpath: sąranka: Vartotojo nustatymai: Design_paths: padpath Tada aš pridėjo trinkelėmis, eikite į: Maketo: Pads: tada pasirinkote trinkelėmis formą norėjau galimybių skirtuką

Taip, jos metų, nes aš jį taip, I cant prisiminti, kaip aš biblioteką. Tikimės, kad vienas iš kitų narių varpelių, kurie vartoja jį kiekvieną dieną.

1. Grįžti į meniu View-Windows ir įsitikinkite, kad žymės langelį parinktys tikrinama. 2. , Talpindamas smeigtukai naudoti naršyti mygtukų parinkčių puslapyje yra dažniausiai dešinėje pusėje), kad pasirinktumėte padstack. 3. Paieška kelias nustatomas padarytais padpath kintamasis ("Word lengvatų" padpath ", Sūrį) padstacks,.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back