OrCAD klaida priimant netlist hierarchinė schematiškai

B

Bavananth

Guest
Nors aš hierarchinė schematiškai, naudojant OrCAD Capture NVS 9,2. Bet kol aš bandžiau Vyriška netlist "pcb išdėstymą" Ji suteikia klaidos pranešimus, kaip nurodyta toliau. Aš nežinau, ką daryti. Bet padėti? ************************************************** ****************************** Netlist formatas: Maketavimas Vardas: D: \\ BAVNB \\ ORCADDY10 \\ MAIN_HIERACHICAL.DSN klaida [MNL0019 ] U1.4 "yra susieta su tinklais" N07942 "ir" N07977 ". Klaida [MNL0019] "U1.4", susieta su tinklais "N07942" ir "N07977". Klaida [MNL0019] "U1.4", susieta su tinklais "N07942" ir "N07977". Klaida [MNL0019] "U1.4", susieta su tinklais "N07942" ir "N07977". Klaida [MNL0019] U1.1 "susieta su tinklais" N08776 "ir" N09148 ". Klaida [MNL0019] "U1.2 Pažeidžiamos yra susieta su tinklais" N01390 "ir" N09148 ". Klaida [MNL0019] "U1.7" yra susieta su tinklais "N08119" ir "N09170". Klaida [MNL0019] "U1.6", susieta su tinklais "N08798" ir "N09170". Klaida [MNL0019] "U1.9", susieta su tinklais "N08149" ir "N09196". Toliau ...........

Patikrinkite, ar jūsų diagramoje, turite tarp dviejų tinklai, trumpas ...

Tarp dviejų tinklai trumpas, kad jie to pačio tinklo, aš nemato problemų, nors ji negadina patikrinti. Ar jūs dėl kokios nors priežasties kopijuoti ir įklijuoti kai kurių komponentų sub-blokų, o ne juos instancija? Jei taip, jums reikia atnaujinti visų komponentų nuorodos. Eiti į lango meniu ir pasirinkite jūsų. Opj tada pasirinkite jūsų. DSN. Įrankių juostoje turėtumėte matyti juoda su mėlyna klaustuko kaip U V? Tooltip sako annotate, spustelėkite jį. Paprastai aš palikti viską kaip yra, išskyrus veiksmus, aš naudoju "Tiesa nuoroda atnaujinti". Spustelėkite Gerai ir ji bus užduoti jums keisti ir išsaugoti savo dizainą, tarkim ok, ir tada bandykite vėl sukurti netlist.

tarp dviejų tinklai trumpas, kad jie to pačio tinklo, aš ne problema, nors ji negadina patikrinti. Ar jūs dėl kokios nors priežasties kopijuoti ir įklijuoti kai kurių komponentų sub-blokų, o ne juos instancija? Jei taip, jums reikia atnaujinti visų komponentų nuorodos. Eiti į lango meniu ir pasirinkite jūsų. Opj tada pasirinkite jūsų. DSN. Įrankių juostoje turėtumėte matyti juoda su mėlyna klaustuko kaip U V? Tooltip sako annotate, spustelėkite jį. Paprastai aš palikti viską kaip yra, išskyrus veiksmus, aš naudoju "Tiesa nuoroda atnaujinti". Spustelėkite Gerai ir ji bus užduoti jums keisti ir išsaugoti savo dizainą, tarkim ok, ir tada bandykite vėl sukurti netlist.
Labai ačiū!

Problema ta, kad jūs turite dvi posistemės, tai dizaino pačiu U dalys. Taigi pvz. U1.1 yra susiję du tinklus (neto pirmojoje ir antrojoje pastraipoje dizainas) Galite pakeisti dalį kiekvienos dalinės nuosavybės langą, kad dalis (jei būtina) dizaino pavadinimas. Ar tai automatiškai kaip nurodyta pagal Rookie dažnai yra lengviausias būdas.

Taip pat įsitikinkite, kad turite teisingą projekto režimas. Jei naudojant sudėtingą hierarchinę dizaino, turėtumėte įvykių režimas, o ne pavyzdžiui režimas. Jūs galite nustatyti šią parinktį Įrankiai> Komentuoti forma

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back